Monday, 27 October 2014

Set Kehamilan Shaklee menjadi pilihan ibu hamil

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Pada awal kehamilan, kita memang akan rasa lesu,letih,takde mood,selera makan takde selera makan,lenguh dan macam-macam lagi.. ini sebenarnya perkara biasa yang dialami oleh ibu hamil. Antara sebabnya :
1. Hormon ibu hamil memang tidak stabil.
2. nutrien dalam badan tidak mencukupi - sebab kita sedang berebut nutrient dengan baby.

Oleh demikian,bagi mengatasi masalah di atas,ibu perlukan nutrient yang cukup. Bagi memastikan kesihatan ibu dan bayi dalam keadaan sihat serta bayi membesar dengan baik.

Oleh itu,nira selalu syorkan kepada rakan-rakan untuk ambil SET KEHAMILAN SHAKLEE. Nira sendiri juga ambil SET ni dan alhamdulillah masalah di atas dapat di atasi.

Apa yang ada dalam SET KEHAMILAN SHAKLEE??



Untuk trimester pertama 

  • Pembesaran bayi akan bermula dengan pembentukan tulang,saraf serta otot bayi. Oleh itu,ibu hamil perlukan OSTEMATRIX (jika tak minum susu) + B Complex + Vitalea + Vitamin C. Kesemua ini sangat penting sebab jika salah satu tak cukup,maka nutrien ibu hamil pun tak cukup. Selain itu,kesemua vitamin tersebut membantu mengelakkan ibu cramp,meningkatkan selera makan,mencantikkan bacaan HB dan mengelakkan kulit bayi mudah sensitif apabila di lahirkan.
Untuk trimester kedua dan ketiga
  • Untuk trimester kedua dan ketiga,ibu hamil perlu tambah Omega Guard dan ESP. Di mana Omega Guard membantu melahirkan bayi yang genius. Manakala ESP di perlukan kerana ianya merupakan sumber protein. Protein membantu pertumbuhan plasenta,uterus,penghasilan susu ibu dan untuk membantu aliran darah ibu yang bertambah. 
Tengok apa yang Dr Hamid Arshat beritahu :




Testimoni pengguna :






♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡

♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋




Jangan khuatir untuk mencuba produk shaklee..kerana ianya 100% semulajadi,selamat dan berkesan.

Jika nak cuba boleh hubungi saya melalui cara di bawah :

Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016