Friday, 17 October 2014

Nak cantik seperti Datin Norjuma

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Cantik. Wahh,bila sebut cantik sedah pasti korang teruja kan? Laju je nak baca entri ni.. betul tak? ececceee..(bajet ada yang tertunggu nak baca)..hehheee..takpe..takpee.. syok sendirik!
Siapa yang tak nak cantikkan. Rasanya perempuan yang normal nak kelihatan cantik memanjang. Kalau boleh nak tidur pun mau pakai makeup. Ekekkekeee.. macam melampau lah pulak kan nak pakai makeup time tidur,kang tak pasal-pasal kena perli dengan suami. Ehh bini aku ni dah buang tebiat ke. malam-malam tengok muka macam opera je. hahhaaa.*________* dahhh..jangan melalut. Okay,kita teruskan ya.. heeee

Berapa ramai perempuan di luar sana yang sanggup berhabis duit untuk kelihatan cantik. Dengan teknologi yang serba serbi ternyata dan sebenarnya canggih nih (amboi panjang kemain ya),semua ada. Nak cucuk situ,cucuk sini,nak bagi tegang lah,nak bagi putih lah,nak bagi anjal lah dan lain-lain lagi. Pernah nira jumpa dengan seorang customer ni,ceritanya dia selalu buat suntikan di muka bagi menghilangkan jeragat yang teruk. Kos satu suntikan rm 100.. tapi bukan satu je dia buat,banyak jugak lah.. (plis jangan tanya berapa kali sebab nira tak tanya..hikhiksss). Tetapi,setelah dia menggunakan SET KECANTIKAN SHAKLEE,alhamdulillah jeragat yang teruk dah makin pudar. Sekarang akak tu dah cantik. Sangat cantik kulit mukanya. hehehe.

Sebenarnya tidak salah untuk berikhtiar,tetapi korang kena bijak. Bijak dalam memilih jenama produk atau vitamin yang nak di ambil. Jangan terlalu obses sehingga boleh memudaratkan diri serta membahayakan nyawa.

So,bagi mereka yang nak mendapatkan kulit yang cantik,tetapi bajet tidak banyak,nira syorkan korang amalkan B Complex Shaklee. Ianya 100% semulajadi dan selamat. Harganya pun murah serta jimat sehingga 4 bulan. (juga bergantung kepada cara pengambilannya)..


Di sebabkan entri ni fokus kepada kecantikan,so nira akan kongsikan kebaikan B Complex untuk kecantikan ya. Dan untuk lebih lanjut mengenai B Complex,korang boleh Baca Sini.

Banyak keperluan Vitamin B ni yang sebenarnya,antaranya ialah untuk mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan,nak cantik korang tak boleh nak stress,nanti muka korang tentu kedut seribu dan beribu lemon (hehehee),nanti muka akan nampak tua. So, B Complex membantu untuk mengawal stress kita pada setiap hari. Selain tu, B Complex juga membantu dalam menstabilkan saraf dan meningkatkan proses pemikiran,mencegah barah serviks,penyakit jantung dan kecacatan spina,menggalakkan sistem kardiovaskular yang lebih baik dan macam-macam lagi.


Testimoni daripada customer yang mengamalkan B Complex Shaklee :

Testimoni 1 : Nampak kesan kepada kulit,kulit muka licin.


 Testimoni 2 : Kulit terasa lembap.



Testimoni 3 : B Complex membantu adik ni lebih tenang.



so, bagi korang yang nak cuba. Sebotol ni ada 120 tablets dan harganya RM53.75.
Kos penghantaran rm6 untuk semenanjung.
kos penghantaran rm8 untuk sabah sarawak.

Jika berminat,korang boleh order terus melalui nira dan caranya melalui :

Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016