Tuesday, 28 October 2014

Menyesal dengan ESP Shaklee!!

Assalamualaikum dan Salam Sayang 



Eh korang! Nampak tak betapa kesalnya gambar cik goggle kat atas tuh?
Haaa..macam tu jugaklah daku menyesal dengan ESP nih.. Kenapa? Sebelum daku cerita lebih lanjut kenapa aku menyesal,daku perkenalkan dulu serba sedikit mengenai ESP Shaklee nih ya! Harap korang rajin lah nak bacanya..:)

Ramuannya terdiri daripada :

  • Kacang soya yang tidak diubahsuai secara genetik (NON-GMO) dan diproses di bawah suhu rendah.
  • Satu tin ESP (850gm) dihasilkan dari 30 kilogram kacang soya.
  • Mengandungi 22 jenis asid amino dan ia adalah satu-satunya produk di pasaran yang menyediakan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh tubuh badan manusia.
7 kebaikan ESP yang korang perlu tahu: 
1. Rahsia awet muda.
2. Mempertingkatkan fungsi hormon wanita.
3. Rahsia kulit cantik dan anjal.
4. Memulihkan fungsi prostat lelaki.
5. Memulih dan memberi tenaga segera untuk individu aktif.
6. Jawapan kepada masalah pigmentasi.
7. Meningkatkan keupayaan memori. 

okay! Dah baca apa yang daku kongsikan?? Meh daku nak cecita pulak kenapa menyesal dengan ESP Shaklee nih..

Menyesal sebab TAK JATUH CINTA DARI AWAL lagiiiii! Tersangat MENYESAL youuuuuu..
Kalaulah masa tu boleh diundurkan,masa daku umur setahun lagi dah nak ambik ESP Shaklee nih..ekekkekekee..

ESP Shaklee merupakan produk kedua yang daku ambik. Sebab produk Shaklee yang pertama adalah GLA Complex. 

Masa tu bulan 2 2014,promosi ESP..So,yang percuma 1 tong tu aku ambik lah untuk minum. haaaa..tu la kelebihan jadi ahli..Bila promosi apa-apa,kita grab..dan yang percuma tu boleh kita ambik minum ke..nak jual ke.. bergantunglah kepada korang! Bestkan.. sambil jual,dapat bonus,boleh pulak guna produk free.. hhehheheee..

Perubahan yang dapat daku rasai adalah,membantu memberikan tenaga yang berpanjangan. Okay,masa tu aku tengah ganti puasa.. sahur aku ambik 2 scoope dan alhamdulillah sampai ke petang takde terasa lapar. Dan rasa pedih ulu hati pum kurang.

Selain daripada tu,masa tu jugak aku masih menyusu Naufal. Alhamdulillah susu badan daku masih ada dan mencukupi untuknya. Syukur..syukur...syukurrrr Ya Allah (macam nasyid jeeee)..

Ohyaa,juga masa menyusukan Naufal tu,aku tengah mengandungkan adiknya..juga dalam masa yang sama tengah gantikan puasa. Korang boleh bayangkan tak? Di awal kehamilan,daku menggantikan puasa,menyusukan naufal dan mengandungkan babyA.. Fuh! pernah sekali aku rasa malas-malas je nak bancuh ESP,dan aku memang tak ambik hari tu,dalam tengahhari lutut menggeletar.. menyesal! Menyesal you sebab tak minum ESP masa sahur. Padan muka!

Macam nilah daku katakan,jangan MENYESAL jika beli ESP. Sebab dalam 1 tong tu korang akan dapat banyak manfaatnya. Memang tak rugi.. Nak-nak pulak beli sekarang! Sebab promosi sah sehingga 31 oktober 2014.. cepat korang..sebelum terlambat.. hehehehheee :))

Okay,tu je la sharing daku pasal ESP..Moga-moga korang pun tergoda nak try dan order dengan daku ya!..



♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡


♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋




Jika nak cuba boleh hubungi saya melalui cara di bawah :

Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016