Wednesday, 22 October 2014

Kami dah jatuh cinta dengan Meal Shakes

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Salam ceria semua! Semoga korang ceria selalu ya. Ohhhhhyaaa, hari ni tentu semua sakan bercuti dengan ahli keluarga kan? Cuti depabali kan..so,manfaatkan hari ni dengan sebaik mungkin ya. Pasti happy anak-anak bila ibu bapa meluangkan masa dengan mereka.

Nira nak sharing lagi pasal Meal Shakes Shaklee. Promosi beli 3 percuma 1 masih ada..so,jom grab promosi super duper hebat ni..tak rugi ye.. Memang excited nak bercerita tentang Meal Shakes ni sebab kami sekeluarga dah jatuh cinta dengannya. Hehheee.. ianya menjadi kegemaran saya dan naufal. Berat badan kami juga bertambah di sebabkan Meal Shakes ni..so tersangat di syorkan kepada korang yang nak tambah berat badan.. hikshikkkss..




Meal Shakes..Apa tuu?

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap 9 asid amino yang di perlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang perlu dan juga tidak perlu.

Siapa yang disyorkan untuk mengambilnya?

  • Bayi berumur setahun ke atas
  • Ibu menyusu yang nak kuruskan badan
  • Ibu hamil yang mengalami alahan teruk dan sukar untuk makan makanan yang seimbang
  • Mereka yang mengalami masalah untuk menelan vitamin jenis pil mahupun tablet
  • Warga emas
Kelebihan Meal Shakes Shaklee
  • membantu perkembangan IQ dan minda anak-anak
  • menguruskan badan
  • menambahkan berat badan
  • membantu masalah sembelit
  • membantu meningkatkan antibodi anak-anak
Testimoni korang boleh baca sini

Jika berminat nak beli,boleh order terus dengan nira ya.


Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu



Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016