Tuesday, 14 October 2014

ESP Shaklee tak sedap!

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Memula tu sebelum try memang cakap kat diri,eiiiii tak boleh nak minum. ESP Shaklee tak sedap. Memang nira jenis yang susah nak minum. Nak pulak jenis soya dan susu. Uihhhhhh memang tak minum lah kan kalau suami tak paksa! First time beli,nak minum tu,lepas tilik,cium.. lepas cium,tilikkk..hahhaaa.. bancuh pun cara plain je.. So,rasa soya memang tak best..tak sedap! Tak kena dengan tekak!

Sekali cuba memang tak sedap.. 2 kali cubaa,dah jatuh cinta lah pulak! Nak campurkan dengan air kordial. Ternyata teramat dan yang sebenarnya sedap youuuu.. macam dah ketagih pulak nak minum ESP 4-5 kali sehari. Tapii tak boleh sebab ada sukatannya. Bukan boleh ambik banyak-banyak setiap hari.

Alhamdulillah ESP membantu memberikan nira tenaga yang berpanjangan sepanjang hari. Biasalah orang mengandung cepat penatlah,semputlah..tapi kalau ambik ESP,takdelah cepat penat dan semput sangat. Memang sangat-sangat disyorkan kepada korang semua.

Kalau korang masih terfikir tak boleh minum,sebenarnya saje je kan korang tak nak try?? rugiii tau kalau tak nak try HOT PRODUCT SHAKLEE yang ni..

shaklee bachok


Serba sedikit mengenai ESP Shaklee yang korang perlu tahu.

MANFAAT ESP SHAKLEE
✔Memberi kulit yang cantik,licin, cerah, gebus, anjal dan glowing, jerawat juga segan nak naik 
✔untuk ibu mengandung bantu kuatkan rahim bagus utk skin baby
✔untuk ibu berpantang--> susu banyak+ bdn segar dan bertenaga
✔untuk ibu menyusu--> susu banyak dan pekat, so baby cepat kenyang!
✔untuk kesuburan
✔ untuk pesakit diabetis
✔ bantu bagi rasa kenyang yg berpanjangan so boleh kurus!
✔ untuk pesakit gastrik!
✔bantu hilangkan parut hodoh kat muka dan badan
✔sesuai utk semua! lelaki pun boleh amek ESP!

Yang pastinya ESP dijamin:
✔ BERKESAN
✔ HALAL
✔ MEMPUNYAI KELULUSAN KKM
✔ ORGANIK
✔TIADA KESAN SAMPINGAN




Nira Nazri (ID 1078451)

Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016