Thursday, 2 October 2014

Checkup BabyA 30 Weeks

Assalamualaikum dan Salam Sayang 



Kejap je masa berlalu. Sedar tak sedar kandungan aku dah 30 minggu. Hooohooiiii dah tak lama nak menyambut babyA. InsyaAllah semoga urusan dipermudahkan olehNYA. 

Seperti biasa kalau pergi klinik kerajaan,memang akan pergi awal. Maklumlah kk memang ramai orang. So,kalau nak balik cepat kenalah pergi awal-awal. Pukul 7.30 pagi dah tercongak depan pintu kk. Bila masuk je,hadoiiii,ramai dah yang sampai ghupenya. Dapatlah giliran no 11. Okayla,not bad. heeeeeee.

Lepas cek babyA,misi yang cantik lagi comel minta jumpa doktor. Untuk mendapatkan tarikh jumpa dengan doktor pakar di hospital. Kena follow up sebab anak pertama czer. Lepas jumpa doktor,dia suruh aku tunggu kat luar dan ambik surat. Malangnya misi tak boleh call pihak hospital dan suruh aku balik. Katanya akan call aku untuk pergi ambik surat. Tapi tunggu punya tunggu,punya tunggu,takde call pun. Mayb belum dapat tarikh lagi kot. 

Sambungan sebelum jumpa doktor,timbang berat badan tadi,berat naik 2kg sepanjang 2 minggu. Tak pasal-pasal kena ceramah dengan cik misi yang cantik lagi comel tu. Nak buat macam mana,selera memang kuat yang ni. Cik suami pun dah tegur suruh control makan,tapi aku buat derkkkk jeee. Maklumlah kaki makan. Asyik lapor terus. hehehheee.

Boleh Klik sini untuk tengok Set Kehamilan

Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu


Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016