Friday, 10 October 2014

[Cabaran 31 Hari] Hari 8 dan 9 - Apa yang ada dalam beg

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Mintakkkkk ampun.. Aku kena combinekan tajuk untuk cabaran 31 (hari ke 8 dan 9)..ni semua salah broadband. tak boleh nak hapdet seperti yang di janjikan.. sobbb..sobbbb...

Untuk entri yang digabungkan ni,aku juz nak share apa yang ada dalam beg. Sebenarnya aku tak berapa minat guna handbag..sebab aku naik moto je..so tak berapa selamt nak bawak handbage yang cantik-cantik..so pilihan aku hanyalah brg galas. Hikshikssss..

Dalam beg tu ada purse. Apa yang ada dalam purse aku?? ada ic aku,ic anak,gambar aku dan suami,kad klinik Naufal,kad Atm,dan duit). Barang lain yang ada dalam beg galas tu magic book,dan satu buku bacaan. Haaaa,tu jelah yang ada dalam beg galas. Makeup memang takde..sebab sebelum keluar aku dah make up siap-siap.



Pinjam images pakcik google. hehehheee.. macam ni lah rupa beg galas aku..(beza design dan warna)




Nak order produk shaklee? Atau nak jana pendapatan bersama Shaklee? Hubungi nira melalui cara di bawah :


Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016