Friday, 24 October 2014

Bakar Lemak dengan Omega Guard

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Haaaa..jangan terkezuuuttttttttt ya! Omega Guard Shaklee bukan sekadar untuk perkembangan otak,tetapi turut membantu membakar lemak yang berkilo-kilo dalam badan korang tu ya. Jangan pulak tak percaya sebab Omega Guard juga disuggestkan dalam SET KURUS Shaklee.. hehehee..
so,kena percaya okay!

Secara umumnya,fungsi Omega Guard dengan Lecithin adalah sama. Okay,nira umpama begini..Omega Guard dan Lecithin nih sama-sama akan menuju ke sana (Kuala Lumpur),tetapi ibarat Lecithin naik kereta myvi..manakala Omega Guard umpama naik Fligt..Tetapiiii yang membezakan adalah myvi lambat sampai,tetapi Omega Guard hanya mengambil beberapa minit untuk menuju ke Kuala Lumpur. So,Lecithin membakar lemak dengan lambat,namun Omeg Guard membakar lemak dengan cepat. 

Kita lihat bagaimana Omega Guard boleh membantu membakar lemak korang.
  • Asid lemak omega-3 membantu anda membakar lemak dengan membantu badan anda bertindakbalas dengan lebih baik terhadap hormon yang digelar Leptin (bahasa yunani bagi nipis).
  • Leptin akan bertindak (memberitahu otak) untuk mengurangkan selera makan supaya anda boleh mengurangkan atau mengekalkan berat bdan.
  • Leptin meningkatan metabolisme anda dengan meningkatkan pengeluaran tiroid anda.
  • Ianya juga menyebabkan badan membakar lemak yang ada.
Natijahnya,Omega Guard membantu anda mengurangkan selera makan di samping membantu membakar lemak yang ada di dalam badan anda dengan lebih cepat.

Setiap pembelian SET KURUS,TIPS EKLUKSIF akan di berikan.
InsyaAllah servis terbaik daripada nira.
Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu

0 comments: