Tuesday, 28 October 2014

BAKAR + BUANG + BINA

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Ramai yang ingin turun berat badan secara mendadak. Disebabkan ketabsukan tu,mereka akan pilih produk secara seborongan sahaja..keselamat,kelulusan KKM semua letak tepi..yang penting berat badan dapat diturunkan. Silap percaturan sebenarnya tu..silap hari bulan nyawa boleh melayang.


Untuk BAKAR nira suggestkan OmegaGuard atau Lecithin..Lecithin membantu mengemulasikan lemak dan OmegaGuard membantu mengawal selera makan dengan mengimbangi paras gula dalam badan.
Keduanya bertindak memecahkan dan membakar lemak serta kolestrol yang berlebihan dalam badan.

Langkah kedua adalah BUANG.. proses ni di namakan detox.. Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin,lemak,lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih,segala nutrien dapat diserap dengan lebih baik. ALFAFA COMPLEX atau HERB LAX dicadangkan. HERB LAX sesuai untuk mereka yang mengalami masalah sembelit..namun tidak dicadangkan kepada ibu menyusu..risau anaknya juga akan cirit-birit.

Langkah ketiga MEMBINA OTOT.. Kenapa protein perlu di ambil?? Kerana apabila lemak diuraikan oleh badan,otot diperlukan untuk menggantikan ruangan kosong. Keadaan ini mengelakkan kulit kelihatan tidak bermaya,dan lembik. Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh,meningkatkan perkembangan otot,menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Untuk protein terbaik,anda boleh memilih samaada Cinch Shake atau ESP(bonus untuk ibu menyusu,ianya membantu mempercepatkan penghasilan susu badan).♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡


♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋
Jika nak cuba boleh hubungi saya melalui cara di bawah :

Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu

0 comments: