Sunday, 26 October 2014

Bagaimana boleh jatuh cinta dengan Bisness Shaklee??

Assalamualaikum dan Salam Sayang 


Bagaimana nira boleh terjebak dengan bisness shaklee?? Sebenarnya nira dah kenal dengan produk ni pertengahan tahun 2011. Masa tu produk pertama nira beli Performance Drink Shaklee.. kakak suruh nira belikan untuk mak. Masa tu tak berapa ramai lagi yang jual produk ni secara online (rasanya lah..atau myb nira tak perasan).

So,selepas melahirkan anak pertama,period nira tak teratur. Nira beli dengan sorang kakak ni,tanya apa produk yang sesuai untuk menstabilkan period nira..dia suggestkan ambil GLA COMPLEX Bila cakap kat suami nak beli produk shaklee untuk try,suami izinkan.. 

Bermula dari situ nira makan,dan alhamdulillah ianya serasi dengan nira. Bila dah rasai kesannya,nira sharelah dengan kengkawan. Bila tengok mendapat sambutan yang menggalakkan,nira join member shaklee. 

Alhamdulillah dengan yuran keahlian rm 75 seumur hidup,sampai ke saat ni nira masih mendapat bonus bulanan. First bonus nira dalam rm 86. kira ok lah kan?? berbaloi dengan apa yang nira laburkan.. bayar rm 75..dapat rm 86..

So,bagi anda yang masih tercari peluang nak berniaga,jom join shaklee dengan nira. Nira akan guide dan duplicate apa yang mentor ajarkan kepada nira kepada anda.
Nira akan usaha membantu bagi anda yang mahu..itulah salah satu matlamat nira buat bisness ni.. 



Sebarang pertanyaan anda boleh hubungi nira seperti cara di bawah :

Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu


Post a Comment