Wednesday, 1 October 2014

ESP Shaklee terbaik

Assalamualaikum dan Salam Sayang 






"Eh.. kenapa aku tengok muka kau dah licin ah? Kemana perginya jerawat kat muka kau?" Kata Sofia kepada Maya.

Maya dah senyum sampai ke telinga. Sebab masalah yang sering menghantuinya dapat diselesaikan dengan mudah.

Tentu anda yang sedang membaca post ni jugak nak tahu bagaimana Maya menyelsesaikan masalah jerawat dimukanya?

Biasa kita dengar cara tradisional dan kampung kan? Okay hari ni saya nak sharekan cara moden pulak.

2 PETUA HILANGKAN JERAWAT CARA MODEN

1) Gunakan ASPIRIN atau UBAT DEMAN (PANADOL)
Ambik sebiji aspririn atau panadol.kemudian hancurkan di dalam piring menggunakan air sejuk atau air suam. Kemudian letak di bahagian jerawat kat muka. Biarkan beberapa minit kemudian bilas.
Untuk kesan yang bagus,ulang cara ini 3-4 kali seminggu.

2)Gunaka Ubat Gigi.
Sebelum anda masuk tidur,ambil ubat gigi dan letak di jerawat. Biarkan ia semalaman dan basuh ketika anda bangun pada waktu pagi.
Ubat gigi mampu mengeringkan jerawat dan menyerap lebihan minyak pada jerawat anda.

ESP MINUMAN MEMBANTU MENGHILANGKAN JERAWAT DENGAN PANTAS

ESP adalah minuman yang berasaskan soya yang berprotein tinggi yang membantu wanita muka berjerawat menghilangkan jerawat mereka dengan pantas.

Dengan kata lain ESP membantu:
** Memperbaharui Sel Kulit Mati pada Wajah agar wajah anda kelihatan lebih ceria.
** Menghilangkan parut jerawat di wajah.
** Mencerahkan Kulit yang kusam agar kelihatan berseri TANPA makeup.

Energy Soy Milk sangat sesuai dibancuh dan diminum
dengan air sejuk atau air suam.

“Saya ada masalah” kulit tak berapa cerah dan sekarang selepas
3 minggu minum ESP alhamdulillah kulit dah cerah dan bila sunburn
tak la seteruk sebelum ini yang sangat rentung.” -
Cik Maria



Nak order produk shaklee? Atau nak jana pendapatan bersama Shaklee? Hubungi nira melalui cara di bawah :


Nira Nazri (ID 1078451)




Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu

Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016