Friday, 17 October 2014

Abang Makin Sayang,Isteri Tersimpul Malu

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Fuh! Kemain tajuk makyong ye..Rileksss.. rilekssss.. tarik napas jappp..then hembusss.. tarikkkk..hembus.... Ni bukan nak cita benda lucah ya..nak cita pasal vitamin je sebenarnya. Saje je nak buat tajuk hangat membara..opsss! Hangat ke?? ekekkeee..

Ramai yang merungut,makin lama kahwin,makin tak sehangat yang mula-mula. (eh betul ke ayat tuh??) lantaklah,asal korang paham ya..kalau tak paham..sila buat-buat paham. 

So kali ni nira nak share serba sedikit cara yang korang boleh buat untuk mengembalikkan kehangatan dalam rumahtangga. Harap ianya boleh membantu walau sedikit ya!

Apa yang korang boleh buat :

  • Sering puji pasangan - Kalau boleh si suami tu,bila isteri masak,puji-pujilah sedikit.. kalau rasa masakan dia kurang sedap,cakaplap "sedapnya ayang masak,tapi terlebih garamla. lain kali kurangkan garam ya". Jangan hentam masakan isteri..nanti merajuk pulak dia. Dengan tu,isteri akan rasa di hargai..ececcee.
  • Honeymoon - Eh,bukan masa awal-awal perkahwinan je pergi honeymoon ya... yang dah lama berkahwin pun boleh pergi..tapi kalau boleh pergi berdua sudahlah..anak-anak mintak family jagakan sekejap.. tapi kalau anak masih baby,jangan pulak korang tinggal ya..kesian pulak bila baby nak BF..hikhikhik.. kira pandai-pandailah korang bahagikan masa untuk honeymoon. Tak pergi obersea pum tak pa,pergi yang dekat-dekat pun dah okay sesangat. *__________*
  • Tampil cergas dan bertenaga - Haaaa,part ni isteri kena sentiasa tampil cergas dan bertenaga. Jangan tunjuk sangat keletihan di depan suami.. Kalau penat sangat,cakap kat suami "ayang nak rehat jap,penat sangat".. Jangan terus berdengkur di sebelah suami.. hahhaaah.. (macam ada pengalaman je kan?)
  • Cium pasangan - Sebelum suami nak turun pergi kerja,korang sebagai isteri cium tangan suami,manakala suami pulak cium dahi korang.. setiap kali kita bersalaman,dosa-dosa akan gugur di celah jari. Nampak simple je kan,tapi penuh makna. So,amalkan setiap hari walaupun tengah gadoh..hihihi
  • Penampilan kena jaga - Haaa,part ni ramai yang ambik mudah.. Kalau dulu sebelum berkahwin,nak pergi dating bukan main bersiap bagai nak rak. Tapi,selepas kahwin semua ke laut.. Tak boleh sebenarnya. Korang kena simpan sedikit perasaan malu kepada suami. Kalau boleh bila suami berada di rumah,sentiasalah bersiap untuk tatapan dia. Jangan asyik berkain batik je..jemu aihhh laki nak nengok..
  • Beri kejutan kepada pasangan - Kalau ada bajet lebih,boleh buat kejutan kepada pasangan.. post hadiah ke pejabat pasangan ke,atau bawak pasangan "candle light dinner" ke atau apa-apa kejutan yang korang rasa logik. Mesti senyummmm manjang pasangan korang!
  • Tips last ni nira nak kongsi pasal Vitamin Cinta Shaklee..hehheee..
shaklee bachok


Kita lihat bagaimana Vitamin Cinta ni boleh membantu korang dan pasangan :

Alfafa Complex
  1. Membantu mengurangkan keputihan
  2. Membantu memberikan tenaga.
  3. Membantu mengetatkan vagina.
  4. Boleh mengurangkan PMS dan melambatkan menopous.
  5. Membantu wanita mengekalkan keseimbangan hormon.
Vitamin E Shaklee (fokus kepada lelaki)
  1. Boleh membantu dalam menghasilkan ereksi yang lebih lama.
  2. Membantu mengurangkan stress dan kegagalan seks yang disebabkan oleh stress.
  3. Boleh meningkatkan jumlah sperma.

Testimoni pengguna Alfafa Complex Shaklee :



Korang boleh juga tambah maklumat mengenai Alfafa Complex di situ.


Dah tahu serba sedikit kebaikan SET VITMIN CINTA?? 
Abang makin sayang,isteri tersimpul malu~



Apa tunggu lagiii? Ayuh kembalikan kehangatan suami isteri dengan vitamin shaklee.
Jom order sekarangggggggg!!


Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016