Monday, 29 September 2014

Shaklee Collagen Powder untuk rasa lebih sihat,kulit lebih muda menawan

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Nira percaya ramai yang tahu mengenai kolagen.Hal ini kerana pasaran sekarang rata-ratanya ramai yang menjual pelbagai jenis kolagen.Namun,tahukah anda kolagen Shaklee antara yang terbaik?Shaklee Collagen Powder atau SCP sangat terkenal dalam kalangan mereka yang pentingkan kecantikan.

SCP merupakan supplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen,kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah.Kolagen bermolekul sangat ringan,kira-kira 1,000 dalton,dapat diserap dengan lebih mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuh bahan utamanya termasuk ekstrak biji benih Camellia Japonica,ekstrak pfaffia,kolagen ikan,ekstrak kekerangan,lactobacillus acidophilus,vitamin b dan c yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam dan luaran.

SCP mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda.Setiap hidangan dipek didalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana sahaja.

Testimoni 1Testimoni 2


Haaaaa,dah tahu apa ramuannya kannn? dan kebaikannya?
Order sekaranggggg!

Nira Nazri (ID 1078451)Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu

0 comments: