Thursday, 25 September 2014

Shaklee Bachok : Meal Shakes terbaik dan memang BEST!

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Ramai yang beranggapan bahawa Meal Shakes Shaklee lebih sesuai kepada kanak-kanak. Penting juga untuk pengetahuan anda bahawa ianya juga sesuai di ambil oleh seisi keluarga. Nira sendiri pun mengamalkannya. Ternyata apabila di campurkan dengan ESP Shaklee ianya double triple BEST! tak percaya? try laaaahhhh sendiri. Confirm anda akan jatuh chenta!..heeeeheee.
Selain bancuh dengan ESP nira suka juga bancuh dengan minuman kordial sunquick (jambu batu dan strawberi)..rasanya memang superb! Letak ketulan ais pulak..slurpppp! Memang bestttt tauuuu.
Ohyaaa,Naufal juga tiap hari suruh nira bancuhkan susu dengan Meal Shakes Shaklee. Selalu dia akan follow nira pergi dapur untuk bancuh susu kemudian tunjukkan tin Meal Shakles. Fuh..happy jugak bila ada yang tegur Naufal dah makin bambam. Juga apa yang nira perhatikan Naufal dah kurang deman. Alhamdulillah..Tapi anda jangan pulak sangkakan bila dah ambil Meal Shakes langsung anak takkan di serang deman,cuma kekerapan tu tak sekerap mana.
Faham tak?? kalau tak faham sila buat-buat faham yek! *__________*.

Bagi mereka yang baru nak kenal Meal Shakes Shaklee,nira jelaskan secara ringkas ya!

+nutrisis lengkap. menyediakan 24 jenis vitamin. 
+membekal nutrisi kepada sel tubuh. 
+membantu tumbesaran. 
+anti -oksida. di mana bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.
+mengembalikan seri wajah. 
+detoksifikasi.
+kelazatan rasanya. 


Untuk mengetahui lebih lanjut,boleh Meal Shakes Shaklee.

Kalau anda nak tahu..mommy hot Rita Rudaini juga berikan anak-anak mereka Meal Shakes Shaklee.
Bila anak sihat,kita sebagai ibu bapa pun happy kan? Nak kerja takde la rungsing sangat.



Sharing :


Meal Shakes




Ohyaaaa..kalau anda nak tahu PROMOSI BELI 3 DAPAT 4 masih berlangsung. Akan tamat pada 30 hb! Cepat rebut peluang nih. Anda boleh share dengan sesiapa sahaja untuk mendapatkan promosi hebat ni..

Nira Nazri (ID 1078451)



Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment