Saturday, 27 September 2014

Shaklee Bachok : Masalah kulit kusam dapat di atasi dengan ESP + Vitamin C

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Tengah beriadah dengan ahli keluarga ke tu?? Nira tengah tengok anak bermain di halaman rumah sambil hapdet blog. Masa ni je laju line,kalau malam macam siput sedutttt je.. Memang tak boleh nak log in langsung! Sedih tahu kalau tak boleh nak share kebaikan produk shaklee dengan pembaca setia blog nira nih. Ehhh..ada yang baca ke?? Takpela,nira syok sendiri pon boleh. Tapi bagi yang baca nira ucapkan jutaan terima kasih ya. hehehee.

Petang ni nira nak kongsi kesan customer selepas dia ambil ESP Shaklee dan Sustained Release Vita-C Plus. Jika sebelum ni kulitnya kusam,kini masalah tu tiada lagi.Alhamdulillah sebab produk ni serasi dengannya. 

Jom baca testimoni daripada beliau :

shaklee bachok


Serba sedikit mengenai ESP SHAKLEE :

Energizing Soy Protein
+Kacang soya yang tidak diubahsuai secara genetik (NON-GMO) dan diproses di bawah suhu rendah.
+Satu tin ESP (1kg) dihasilkan dari 30kg kacang soya.
+ Mengandungi 22 jenis asid amino dan ia satu-satunya produk di pasaran yang menyediakan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan manusia.
7 kebaikan ESP yang anda perlu tahu:
1. Rahsia awet muda.
2. Mempertingkatkan fungsi hormon wanita.
3. Rahsia kulit cantik dan anjal.
4. Memulihkan fungsi prostat lelaki.
5. Memulih dan memberi tenaga segera untuk individu aktif.
6. Jawapan kepada masalah pigmentasi.
7. Meningkatkan keupayaan memori.

Sustained Release Vita-C Plus : 

  • Membentuk kolagen - Merangsang pembentukan kolagen. Kolagen adalah sebatian asas otot,tisu,gusi,rangka dan tulang rawan. Oleh itu,ianya mampu mempertingkatkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik.
  • Memperbaiki Simpton Pendarahan - Kekurangan vitamin C adalah penyebab gusi berdarah,lebam dikulit,pemulihan kecederaan yang lambat,kulit kering,ruam dan kulit kasar.
  • Peningkatan Sistem Imun - Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik,membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman,mengukuhkan sistem imun,mempertingkatkan alergi hidung dan kulit,asthma. Juga menyingkatkan waktu pemulihan dan mengurangkan simpton flu dan selsema.
  • Memerangi Kanser - Ia adalah satu-satunya anti-oksidan yang berkuasa, mampu meningkatkan interferon semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan sel-sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh kita dengan berkesan. Ia juga mampu menghapuskan radikal bebas sebelum ia menyerang sel-sel kita.
  • Mencantikkan kulit - Ambil Vitamin C setiap hari untuk kulit lebih cerah,melambatkan penuaan,dan meyekat pembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat.
  • Memperbaiki Insomnia - Ia memperbaiki insomnia,stres masalah berkaitan mental seperti keresahan.
  • Mengekalkan Kolestrol Sihat - Ianya mampu mengurangkan klestrol dan tekanan darah,mengekalkan kapilari darah yang sihat,menghindarkan arteriosclerosis,thrombus,menghalang pendarahan dalaman,hidung berdarah,pendarahan serebral dan skurvi.


Nira Nazri (ID 1078451)



Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu


Post a Comment