Thursday, 11 September 2014

Shaklee Bachok : Jangan makan Alfafa Complex!

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

JANGAN MAKAN ALFAFA COMPLEX!!

Ya.. kan dah tulis terang lagi jelas tajuk kat atas tu. Masih tak faham ke? Takkan nak suruh makyong ulang banyak kalii?? Buletin Utama takde ulangan hokey! hikhik

Jangan salah sangka pulak ya tajuk kat atas tu,saja je makyong nak test korang berfikir pagi-pagi nih. Nak kasi sel-sel otak korang berhubung. *ceehhhhhh*.

Sebenarnya Alfafa Complex tersangatlah di syorkan kepada semua wanita termasuk juga lelaki. Nak tahu kenapa? Meh luangkan masa sikit baca perkara yang korang perlu tahu tentang Alfafa Complex nih.

20 KEBAIKAN ALFAFA COMPLEX yang WAJIB anda TAHU.. 

1. Merawat gangguan pencernaan. 
2. Mengawal kolestrol dalam darah. 
3. Menghapuskan kolestrol buruk (LDL) dari tubuh. 
4. Mengurangkan risiko penyakit jantung dan stroke 
5. Bagus untuk pesakit diabetis kerana mengurangkan paras gula dalam darah. 
6. Mencegah edema - pengumpulan Air dalam badan. 
7. Mengurangkan simpton menopous. 
8. Merawat asthma dan lain-lain pernafasan. 
9. Merawat masalah sembelit. 
10. Menyahtoksik dalam badan. 
11. Mengurangkan kesakitan otot dan sendi.
12. Meningkatkan sistem pertahanan tubuh. 
13. Membantu masalah penghadaman.
14. Membantu memperbanyakkan susu ibu. 
15. Mengurangkan masalah pundi kencing.
16. Mengurangkan masalah gastrik dan gangguan hati. 
17. Meningkatkan kesihatan prostat. 
18. Bertindak sebagai kacip fatimah kepada wanita. 
19. Menghangatkan hubungan suami isteri. 
20. Membantu tingkatkan kesihatan lelaki. 

Dah habis baca? Jom layan pulak testimoni daripada pengguna produk Alfafa Complex..

Testimoni 1 : kEPUTIHAN DAH HILANG! SEMBELIT PUN KURANG.

SHAKLEE BACHOK


Testimoni 2 : BADAN RASA RINGAN,MISS V PUN TERASA KETAT!

ALFAFA COMPLEX


Korang rasa best ke tak Alfafa Complex nih? Harga sebotol hanya rm 53.75 (330 biji) dan rm97.50 (700 biji). So,korang boleh beli yang bersaiz kecil mahupun besar mengikut bajet sendiri.

Seperti biasa kalau nak order boleh hubungi makyong melalui cara di bawah. InsyaAllah servis terbaik untuk korang!

Nira Nazri (ID 1078451)


Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment