Friday, 12 September 2014

Shaklee Bachok : Combo "TERistimewa"

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Mentang-mentanglah bulan ni Promosi Meal Shake beli 3 dapat 4,kau asyik hapdet pasl benda ni je ye? Heheheee.. Harap sangat takde sesape yang termuntah hokey baca entri pasal ni. Memang sepanjang bulan ni korang akan lebih banyaj baca pasal Meal Shakes dan Collagen Powder je. Al maklumlah bulan ni kan promosi 2 produk ni. hikhikhik.

Di bawah ni makyong sediakan set combo "TERistimewa" untuk korang. So,korang boleh pilih nak yang mana dan boleh order terus melalui makyong. Servis terbaik akan di berikan. InsyaAllah. :))



Nira Nazri (ID 1078451)


Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment