Monday, 1 September 2014

PROMO SEPTEMBER : Sangat Ohsem!

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Masuk je bulan baru,mesti ramai yang tertanya-tanya apakah promosi produk shaklee untuk bulan ni? Ya kan?? Kalau nak tahu,bukan anda-anda je excited nak tahu promosi apa,kami sebagai SID lagilahhh double triple excited! Excited nak grab promosi yang super duper hebat ni. Yela,biasa time promosi,beli 6 percuma 1. Bukankah sangat-sangat berbaloi tu?? Save duit tauuu..hehehee..

SEPTEMBER 2014! PROMOSI yang sangat OHSEM. Mana taknya,bulan ni PROMOSI 2 PRODUK. Haaaa,biasa satu produk je setiap bulan. Namun,bulan ni pihak Shaklee menawarkan 2 produk iaitu MEAL SHAKES SHAKLEE BELI 3 PERCUMA 1 dan COLLAGEN POWDER BELI 6 PERCUMA 1. Sangat hebat bukan? (sila angguk kepala jika setuju)

Meh baca serba sedikit berkaitan dua produk ni..



♡♡ SHAKLEE COLLAGEN POWDER ♡♡
AGEN ANTI-PENUAAN 
♚Membantu mengecilkan liang pori. 
♚Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus. 

MELEMBAPKAN KULIT 
♚Membantu melembapkan kulit. 
♚Mengurangkan kekeringan kulit dan elastisiti.

MENYUBURKAN RAMBUT 
♚Menguatkan rambut.
♚Mengurangkan masalah rambut gugur /bercabang.
♚Rambut lebih tebal dan bersinar.

MENCERAHKAN KULIT 
♚Mengurangkan pigmentasi.
♚Mengurangkan jeragat.
♚Mengurangkan tona kulit tidak sekata.

MELANCARKAN PERGERAKAN 
♚Mengurangkan kesakitan dan geseran di sendi-sendi.

MENGEMBALIKAN KEANJALAN 
♚Kulit lebih anjal, lembut dan tegang. 




Khasiat Meal Shakes untuk anda dan anak anda. 
♡Meningkatkan imunisasi badan. 
♡Mwmbantu meningkatkan selera makan anak. 
♡Bantu atasi masalah eczema untuk kanak-kanak dan dewasa. 
♡Mencantikkan tekstur kulit agar lebih sihat dan cantik serta tidak mudah lekat parut. 
♡Membantu memudaratkan parut. 
♡Menjadikan anak lebih sihat, aktif, bertenaga, dan fokus yang tinggi sepanjang hari. 
♡Mengatasi masalah sembelit terutama kanak -kanak. 
♡Atasi alahan mengandung dan menaikkan selera makan ibu mengandung.
♡Untuk ibu menyusu,ia memberi rasa kenyang dan mengawal nafsu makan bagi membantu dalam proses slimming tanpa menjejaskan penghasilan susu. 
♡Bagi ibu menyusu, ia membantu melancarkan penyusuan dan bantu ibu hasilkan susu lebih pekat dan bayi cepat kenyang. 


Dah tahu kebaikannya dua produk ni? Seperti biasa,untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi nira seperti di bawah :

Nira Nazri (ID 1078451)



Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu











Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016