Sunday, 7 September 2014

AWAS! JANGAN BELI MEAL SHAKES SHAKLEE

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

AMARAN KERAS! JANGAN BELI MEAL SHAKES SHAKLEE PADA BULAN SEPTEMBER !!




Eh makyong,kau nih apesal? dah meroyan ke?? hehehee..bukannn..bukannnn.. saja nak HOT kan tajuk tuuuu.. 
Sebenarnya makyong tak bagi beli MEAL SHAKES SHAKLEE bulan ni sebab duit korang akan jimat berganda tahu takkkk? Sebab tu lah makyong tak bagi beli..hikhik.. jahat ke makyonggg? ^_____^??

Gurau je mommy gojes! Kalau mommy nak beli bulan ni lah kena grab. Sebab BELI 3 PERCUMA 1..Yaaaa.. tak faham lagi? nak makyong ulang? BELI 3 MEAL SHAKES PERCUMA 1 MEAL SHAKES lagi. dah la 1 tin tu berharga RM 113. Jimat berganda ke tak?

Okay,kalau rasa jimat berganda,meh order sekarang. Esok lusa akan sampai depan pintu abang posmen hantar! 




Kalau nak order,hubungi makyong melalui cara di bawah ya!




Nira Nazri (ID 1078451)


Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment