Saturday, 9 August 2014

Testimoni Bachok: Selamat Tinggal Kulit Menggelupas

Assalamualaikum dan Salam Sayang 


Wanita memang inginkan kesempurnaan. Kalau boleh dari hujung rambut hingga hujung kaki nak nampak cantik. Termasuk nira sendiri. Yela,perempuan dan kecantikan memang tidak boleh dipisahkan. Ye ke tak? (^____________^)

Kalau tengok kulit kering ke,ada bintik-bintik kat muka ke,kulit kusam ke mesti cepat-cepat cari jalan penyelesaian untuk menghindarkannya serta mendapatkan kulit yang cantik,sihat dan berseri secepat yang mungkin.

Seperti harini,Vitamin C dah nak habis,cepat-cepat mintak duit suruh suami sponser. Hehehhee. Takple,cantik pun untuk tatapan dia jugak. Chewah!

Entri kali ni nira nak share daripada kawan nira sendiri tentang pengambilan GLA COMPLEX. Sebelum ni kulitnya menggelupas,tetapi sejak mengamalkan GLA COMPLEX,kulit makin okay dan menggelupas juga kurang.

Jom baca sendiri apa yang dia share dengan nira ya. :))

Shaklee Bachok


Untuk kelebihan yang lain boleh Klik DiSini

Rasa teruja ke tak nak try? Kalau teruja jom order sekarang!

Nira Nazri (ID 1078451)

Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu


Post a Comment