Saturday, 23 August 2014

Kesan Suntikan Penahan Sakit kepada Kitaran Haid

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Ramai anak dara di luar sana yang mengalami masalah kitaran haid yang tidak normal. Tidak kurang juga mereka akan mengalami senggugut yang teruk setiap kali datang bulan. Keadaan ini tidak boleh di biarkan kerana boleh mendatangkan bahay kepada diri sendiri.

Di sini Nira nak kongsikan pengalaman seorang kawan yang mengalami senggugut yang teruk,di mana hampir menyebabkan dia pitam dan memandu dalam keadaan yang separuh sedar. eadaan ini tidak boleh di biarkan tetapi harus mencari jalan penyelesaiannya.

Tidak di nafikan mereka lebih gemar mengambil panadol apabila senggugut yang teruk. Bagi mereka,apabila telan 2 bijik panadol dan rehat sebentar,sakit yang di alami akan hilang..Siriesly,panadol bukanlah sesuatu yang baik untuk di amalkan. Tidak kurang juga di mana sesetengah daripada mereka yang mengambil suntikan untuk meredakan kesakitan yang di alami mereka saban bulan.

Kesan suntikan yang di ambil oleh salah seorang customer Nira,di mana dia pernah tidak datang haid selama 6 bulan.Nira sarankan kepada anak dara atau mak dara di luar sana yang mengalami masalah haid yang tidak teratur,senggugut ataupun haid yang datang tanpa henti berbulan lamanya,ambil supplement GLA COMPLEX SHAKLEE bagi menangani masalah yang di hadapi. Rawatlah secara semulajadi,selamat dan halal.

Jika anda berminat dengan produk ini boleh hubungi Nira ya!


Nira Nazri (ID 1078451)


Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu

0 comments: