Tuesday, 5 August 2014

Bulan Ogos,Bulan menstabilkan Period!

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

BULAN OGOS,BULAN MENSTABILKAN PERIOD!! yela,bulan ni kan PROMOSI BELI 6 PERCUMA 1..So,yang mana period tak stabil boleh terus rebut promosi ni. InsyaAllah,period akan stabil dengan izin Allah.

Pengalaman nira sendiri,biasa sharing pengalaman cust je..sekarang biar diri sendiri jadi testimoni lak..hehehehe.. 

 Produk pertama yang saya guna jenama Shaklee adalah GLA COMPLEX. Di mana ia membantu menstabilkan period saya yang sekian lama on/off. Dalam sebulan 3-4 Kali datang. Sangat stress, nak2 orang sekeliling dah start tanya bila nak tambah anak? Ke nak anak sorang je dan yang paling menyinggung dikatakan tidak subur. Sentap oohh ayat tuuu..

Lepas consume tak sampai sebulan, period terus OK.. Akhamdulillah, bulan 11 2013 stop ambik pil perancang. Terus makan dan combine dengan ESP.. Bulan 3 2014 Allah bagi rezeki (anak) kepada kami. Syukur Ya Rabb..

Sekarang terus consume set kehamilan Shaklee. Semoga umi dan anak sihat sehingga baby ni dilahirkan.

Kita boleh berusaha. Seterusnya serahkan kepada Allah dan berdoa. InsyaAllah akan ada rezeki untuk kita semua..


shaklee bachok


Kelebihan lain boleh Klik DiSini

Untuk mengetahui lebih lanjut,jangan segan-segan hubungi nira ya..

Nira Nazri (ID 1078451)

Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment