Thursday, 10 July 2014

Shaklee Bachok : Testimoni Vivix

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

"Mak saya menghidap kencing manis dan bila makanan tidak terkawal, bacaan kandungan gula dalam darahnya mula naik mendadak. Apabila perkara ini berlarutan, penglihatan mak menjadi kabur dan makin kabur. Mak kata, apa yang beliau rasa adalah....matanya menjadi kembang dan berair."

"Oleh kerana itu, saya berikan mak saya vivix sahaja. Pada mulanya mak makan setengah sudu teh sehari tetapi kerana man saya selesa dengan vivix, beliau mengambil 2 sudu besar sehari. Kini, saya bekalkan mak saya 2 botol vivix untuk sebulan consume."

"Dalam masa tak sampai sebulan, penglihatan mak menjadi lebih baik. Mak rasa kedudukan matanya semakin elok dan tidak seperti sebelumnya yang mana ianya mengembang dan berair. Alhamdulillah, mak saya boleh melihat semula...tak perlu duduk dekat dengan TV untuk menonton seperti sebelum ini disebabkan matanya yang kabur. Penglihatan mak dah kembali sedia Kala. Syukur pada Allah atas izinNYA jua. Pengambilan vivix banyak memberi kesan positif pada paras gula dalam darah mak saya serta penglihatannya yang kabur dulu telah pulih sedia kala."

testimoni vivix

Setiap pembelian 2 botol Vivix,anda layak mendapat keahlian secara percuma! Hadiahkan kepada mereka yang tersayang.

Nira Nazri (ID 1078451)

Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu

0 comments: