Wednesday, 16 July 2014

Betul ke Masalah Period Boleh di atasi dengan Shaklee GLA Complex??

Saya ada masalah period.. 2-3 bulan belum tentu datang.. Kalau period pun sikit je, macam tersumbat..

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

"Saya ada masalah period.. 2-3 bulan belum tentu datang.. Kalau period pun sikit je, macam tersumbat.."

Antara masalah yang dihadapi oleh ramai anak dara diluar sana.. Kalau masih anak dara takpela tak nak rawat pun, tetapi kalau mak dara, jika period on/off macam mana nak dapat baby sebab period tidak teratur.. Tetapi perancangan Allah adalah terbaik.. Jika sudah tertulis rezeki kita. 

Jom kita tengok apa lagi kebaikan dan khasiat Shaklee GLA Complex :
√ membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
√ membantu meningkatkan kesuburan.
√ melegakan PMS (sindrom pra-haid).
√ menguatkan kuku dan kulit.
√ menjadikan kulit lebih sihat dan berseri.
√ membantu memerangi ekzema.
√ melegakan simpton akibat arthritis.
√ mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
√ menguatkan imuniti tubuh.
√ memperlahankan proses penuaan.
√ mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung.
√ mengawal kencing manis dan darah tinggi.
√ mengawal kolestrol.
√ untuk fungsi saraf.


Kebaikan kepada saya..
2 tahun selepas melahirkan #adamnaufal,saya ambil perancang. Bermula daripada tu period on/off..Benda ni berlarutan sehingga 4-5 bulan.. Stress wooo... Selepas saya adukan kepada mama Shaklee a.k.a upline saya Sue Aziz beliau suggestkan GLA Complex..alhamdulillah produk ni serasi sebab tak habis sebotol period kembali normal.. Juga rezeki daripadaNYA,sekarang saya hamil anak kedua.


See ! Untuk yang bermasalah dengan kitaran haid, asid linolenik gama (GLA) juga boleh diambil sebagai supplement dalam memelihara Kesihatan setiap bulan. Dalam GLA terdapat sejenis asid lemak omega-6 yang diperlukan oleh tubuh untuk membentuk prostaglandin. Ia akan membantu mengawal proses tubih untuk kekal hormon.

gla complex

Testimoni pengguna : Masalah pengguna ini adalah period dia datang 2-3 bulan sekali. 


Sekiranya anda di luar sana menghadapi masalah ini,boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut mengenai produk. Masalah ini harus di selesaikan dan bukan di biarkan. 

Nira Nazri (ID 1078451)

Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016