Tuesday, 17 June 2014

Shaklee Bachok : Vivix ! Tonik Ajaib

Assalamualaikum dan Salam Sayang ♡ 
Satu PENEMUAN REVOLUSIONARI dalam anti-penuaan pada tahap sellular.
Setahun yg lalu,Shaklee memperkenalkan Vivix,produk supplemen revolusionari anti-penuaan dlm pertarungan melawan penuaan pada tahap sellular. Lebih 1 juta botol Vivix telah pun dijual.

Vivix merupakan supplemen anti-penuaan terbaik didunia yg dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee Syarikat No 1 supplemen makanan di Amerika.

Didalam kajian makmal,ramuan Vivix telah menunjukkan impak kepada empat mekanisma penting penuaan pada tahap sellular.


4 Mekanisma Penuaan Pada Tahap Sellular


 1. Keroskan DNA : Setiap hari,setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yg merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik,menghasilkan satu "typo" (kesilapan dari yang asal) yg akan mengganggu fungsi sel dan panjang umur. Ramuan Vivix melindungi dan memperbaiki sellular DNA.
 2. Pengawalan Genetik : Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap sellular. Didalam satu penuaan utama,ujian klinikal terbaru,menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular.
 3. Pengeluaran Tenaga Yg Kian Menurun Oleh Sel-sel : Mitochondria (penjana tenaga) yg kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun fungsi sel turut menurun. Ramuan Vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga didalam sel.
 4. Penimbunan Protin AGE : Penimbunan berlebihan protin AGE (advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap sellular yg akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur. Ramuan Vivix adalah 10x ganda lebih kuat dari resveratol (kandungan unik dlm anggur "muscadine") utk melambatkan pembentukan protin AGE.
ia juga membantu menjaga atau memelihara :
 • kesihatan jantung
 • kesihatan otak
 • kesihatan sistem imun
 • kesihatan sendi
 • perlindungan antioksidan
 • peningkatan tenaga pada tahap sellular
 • kesihatan dan kesejahteraan


Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan mengenai produk shaklee? Hubungi kami sekarang !

Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu

0 comments: