Thursday, 26 June 2014

Shaklee Bachok : Kulit cantik + berseri + sihat dengan produk Shaklee

Assalamualaikum dan Salam Sayang ♡ 

Yuhuuuuu..hip..hipppp..horrey! eh TERexcitedlah pulakkk! Heeeee,entri kali ni nira nak share berita gembira dari akak ni. Kulit yang cantik + berseri + sihat menjadi miliknya hasil mengambil Vitamin C dan Vitamin E daripada Shaklee. Bukan tu je,resdung akak ni pun dah berkurang tauuuu dan paling best dia dah jarang selsema..biasa cepat je kena.. Phewwww mesti dia happy sebab dapat kulit cantik,bonus resdung pun makin baik.. hehehhehee

Tiada apa yang paling menggembirakan daripada dapat menolong orang ramai mendapatkan kulit idaman mereka dan membantu mereka menjadi lebih sihat dengan produk yang nira suggestkan.

Jom baca testimoni akak ni.. :)

kulit cantik,sihat dan berseri


Bukan tu je,kalau yang serius boleh buat duit dengan produk ni. So,bagi mereka yang nak jana pendapatan jom join empayar nira. Nira dan mentor akan guide anda untuk berjaya dalam Shaklee. InsyaAllah.. ;)

Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu


Post a Comment