Monday, 16 June 2014

Shaklee Bachok : Gadget

Assalamualaikum dan Salam Sayang ♡ 

Alahaiiii,lambat update blog untuk hari ni.. bukan apa pagi tadi awal-awal pagi dah keluar rumah. Pergi branch,post barang dan pergi beli gadget.. Hahhh gadget? Alaaa,bukan yang femes sangat pun. Beli ni pun sbb handphone yang masuk air belum siap repair. Orang tu cakap paling lama 5 hari,tapi bila pergi tanya tadi masih tak siap. Rasa hangin je satu badan. Tapi tahan je,takmo stress2.. nanti ilang keayuankuuu..


Nak tengok tak apa yang nira beli? Jenggg..jenggggg..jenggggg...
Shaklee bachok


haaaa,nilah yang nira beli tadi,untuk menggantikan phone yang rosak. Susahhhh wooooo xde kemudahan whatsapp. Nak berhubung dengan anak-anak dan ahli keluarga shaklee susahhh. Rasa macam hidup ni tak bermakna..Haaaa,gituuuu..

Tak boleh nak complain banyak sangat pasal gadget ni. Sebab baru je guna hari ni.. Yang penting hidup ku dah kembali normal dengan adanya kemudahan whatsapp.. Hehehehhee..
Rasa berbaloi la sebab boleh beli guna duit sendiri. Tidak perlu mintak walau sepuluhsen dengan suami..

Jom jadi surirumah yang berwang!

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang !

Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu

Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016