Sunday, 15 June 2014

Shaklee Bachok : Cacatan Kehamilan

Assalamualaikum dan Salam Sayang ♡ 

Dah masuk 16+ kehamilan nira ni,alhamdulillah masih diberikan kesihatan yang baik,takde alahan dan anak juga membesar dengan sihat. Semoga Allah permudahkan segala urusan sepanjang kehamilan ni. InsyaAllah.. 

cacatan kehamilan


Entri kali ni nira nak share pasal perubahan kulit semasa hamil. Untuk kehamilan kali ni,ada jerawat kecik2 tumbuh kat muka. Biasa kalau tak preggy,hanya basuh menggunakan pencuci muka,kejap je jerawat tu tumbuh. Dua tiga hari terus lesap. Tapi time preggy nih,lama la pulak dia nak bertapa kat muka nihh! Haissshhh rasa geram pun ada. Geram nak picit.

Memandangkan bulan ni PRMOMO VITAMIN E BUY 6 FREE 1,ingat nak ambik peluang beli vitamin E dan letak kat muka. Maklumla orang preggy tak boleh telan Vitamin E tetapi boleh buat masker tahu!
Best kan? Mesti nanti raya muka kuuuu akan glowingggg gitu... **ecececcecee,perasan!**

Nak tahu lebih lanjut tentang Vitamin E boleh Baca Di Sini


 Manakala untuk Perubahan Kulit Semasa Hamil boleh baca di sini Sumber.



Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang !

Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu






Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016