Saturday, 14 June 2014

NATIONAL CONFERENCE SHAKLEE 2014

Assalamualaikum dan Salam Sayang ♡ 


Fuh! First time menjejakkan kaki ke National Conference Shaklee. Bukan tu je,first time jugak pergi ke Kuala Lumpur seorang diri. Sebelum ni memang tak berani,tapi sejak-sejak join Shaklee semua sanggup ku hadap. Yela,nak berjaya kena lah berusaha sikit,melainkan kalau tak nak berjaya kan? Alang-alang dah join Shaklee,haruslah buat sampai berjaya. Kena tebus balik maruah dengan suami. So,tak boleh nak hangat-hangat tahi ayam.


Program ni berlangsung di Sunway Piramid Convention Centre. Adik ipar kakak dan suami yang hantar dan jemput bila habis program. Allah permudahkan segala urusan ketika berada di sana. Syukur Alhamdulillah.

Hari Pertama ** Lepas register,tunggu pintu buka **

Untuk ni hanya pergi tengok orang lain dapat awards. Haku hanya tukang tepuk tangan dan tolong ambik gambar je. Tapi takpela sebab niat sebenar pergi NC nak jumpa upline dan super upline yang berjaya. Nak serap aura diorang. Alhamdulillah,rezeki memihak kepada haku sebab dapat jumpa Kak Azah,Kak Jannatul dan Kak Norita.

 Seseorang yang amat dikagumi. Nak ikut jejak langkah Kak N dan Suami yang tidak pernah berputus asa selama 15 tahun dalam bisness Shaklee.
 Yeayyyyyy..dapat jugak bergambar dengan mereka yang hebat! Gambar dgn kak Ila takde sebab guna kamera Kak Ila. sobbbb..sobbbb...
Super Upline. Juga salah seorang mentor yang dikagumi. Banyak tips yang diberikan kepadaku. InsyaAllah,semua akan dipraktiskan.

Sebenarnya banyak ilmu yang diberikan oleh Kak Azah,Kak Ila dan juga Kak N. Yang tidak dapa
dilupakan adalah mendapat sentuhan magik daripada Kak N.. Tetapi kejayaan tidak akan dikecapi jika aku sendiri yang tidak berusaha. So,semuanya bergantung kepada diri aku sendiri nak berjaya atau tidak!


Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang !

Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu


Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016