Wednesday, 18 June 2014

ESP Shaklee? Betul ke dapat kulit cantik?bonus kurus pulak tu?

Assalamualaikum dan Salam Sayang ♡ 

esp shaklee



Eh,macam tak percaya je ni orang yang sama? Macam lainnnn je,macam tipu jeee.. Hello! Kena percaya ya,aku yang dulu bukan yang sekarang. Wah,tajuk lagu Tegar tu..hehehheee.. Ni lah hakikatnya bila anda consume secara konsisten ESP..anda akan mendapat kesan yang super ohsem! Kulit cantik dan bonusnya anda akan kurus! Memang tak tipu sebab ESP membantu mengenyangkan.

So kalau anda ambil sebelum sarapan pagi,anda mampu bertahan sehingga jam 10 atau 11 pagi tanpa menyentuh makanan berat. Masih ragu2? Okay,boleh cuba sendiri dan lihat kesahihannya.

Tapi harus diingat,ini adalah vitamin. Bukan ubat yang akan mujarab serta merta. Vitamin ambil masa untuk serasi dengan diri anda. Bak kata Kak N "Kapal terbang dah landing nak suruh naik semula memang lambat lah kan" Nak naik pun bukan boleh sebarang terjah.Kena tunggu arahan menara kawalan dulu. Nak kena pusing keliling dulu. Tunggu lagi arahan dari menara kawalan. baru boleh naik". Banyak sangat prosedur,kalau tak caya jugak cer tanya dgn pilot...hehe

Rasulullah SAW pun berpesan pada kita:

1 Waktu mudamu sebelum datang waktu tuamu,
2 Waktu sihatmu sebelum datang waktu sakitmu,
3 Masa kayamu sebelum datang masa kefakiranmu,
4 Masa luangmu sebelum datang masa sibukmu,
5 Hidupmu sebelum datang kematianmu.”

fuhhh! Saya sendiri jeles tau dengan akak nih.. aissshhh,tak boleh jadi ni.. kena teruskan untuk can yang seterusnya.. :)



Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan mengenai produk shaklee? Hubungi kami sekarang !

Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu



Post a Comment