Tuesday, 17 June 2014

Alfafa Complex Best!!

Assalamualaikum dan Salam Sayang ♡ 

Haritu regular customer repeat order. Mula2 dia ambil set kecantikan kulit. Full set! Wah,memang jimat you ambil full set nih sebab tahan berbulan tau. Cthnya :

  • SR Vitamin C untuk penggunaan 6 bulan
  • Vitamin E untuk penggunaan 4 bulan
  • B Complex untuk penggunaan 4 bulan
So memang jimat berganda la kan? Nak lagi jimat join sebagai member shaklee. Boleh jimatkan wang sebanyak 20% tauuuuu..nak tahu berapa jimattt? Ambik kalkulator kira sendiri.. ngehngehngehhh..

Okay jom berbalik cerita regular customer tu. Lepas tu dia order Alfafa Complex,katanya nak buang toksin dalam badan. So,lepas seminggu dia ambil,dia cakap.. Nira,akak tak nak makan la Alfafa Complex. Sebab jalan makin sempit! Aikkkssss,ramai wanita yang nak macam tu tapi akak tak nak pulak? Hairan kejap. Lepas tu nira cakap okayla kalau tak nak continue, akak boleh gantikan dengan Herb Lax. Pun membantu membuang toksin. Tapi bila lama2 dia cakap best la pulak makan Alfafa Complex nih!

Alfafa Complex best


Haaaa, so wanita yang bergelar isteri,anda WAJIB ambil Alfafa Complex ya. Boleh baca testimoni di sini..


Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang !

Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu



Post a Comment