Wednesday, 7 May 2014

Shaklee Bachok : Testimoni Kecantikan Kulit

Assalamualaikum semua.... pagi-pagi lagi dah eksaited nak kongsi tentang testimoni Vitamin C dan Vitamin E. Rata-rata ramai yang suka dengan 2 vitamin ni,sebab banyak kesan positif yang mereka dapat. 
Antaranya kulit lembut,halus,jeragat pudar,breast tegang,dan macam-macam lagi. Kalau nak tahu,kena lah rasainya sendiri. Ye ke idakkk? 
Harganya mampu milik dan bukan tahan sebulan dua je..tapi berbulan-bulan okay. Sebagai contoh Vitamin C tahan sehingga 6 bulan. Manakala Vitamin E tahan sehingga 4 bulan. Bila bahagi,darab,campur dan tolak berapa ringgit je sehari yang anda kena simpan untuk order lagi bila dah habis.
Nak lagi jimat,join je member. Untung berganda youuuu.

Okay,jom kita lihat bagaimana Vitamin C dan Vitamin E boleh membantu untuk kecantikan kulit :

VITAMIN C
** Membentuk kolagen - Merangsang pembentukan kolagen. Kolagen adalah sebatian asas otot,tisu,gusi,rangka dan tulang rawan. Oleh itu,ianya mampu mepertingkatkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik.
** Mencantikkan kulit - Ambil vitamin C setiap hari untuk kulit yang cerah,melambatkan penuaan,dan menyekat pembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat.




VITAMIN E
** Anti-penuaan - 1 kapsul vitamin E setiap hari membantu melambatkan penuaan,mengurangkan kedut,garis halus,parut,akne,dan bintik penuaan. Ianya mampu memulihkan tekstur kulit dan tona muka,dada dan peha.
** Membaiki parut - Membaiki bengkak dan ulser kulit. Boleh disapu terus pada kulit untuk mengurangkan kesan parut.





Kita baca apa kata mereka selepas [engambilan Vitamin C dan Vitamin E Shaklee 

Testimoni 1 : Jeragat dah pudar sedikit,bila berada ditempat panas kulit muka dah tak pedih.




Testimoni 2 : Wajah semakin cerah,garis halus semakin kurang dan kesan jeragat pun makin kurang.



Testimoni 3 : Gigi yang longgar dah tak longgar,kulit lembap,breast tegang.



Haaaaa,tengok dah berapa ramai yang rasai kesannya. Jika berminat boleh terus contact nira ya. Penghantaran ke Seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.


** These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases **

♛❋ Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) 20%,anda boleh mendaftar sebagai ahli shaklee. Keahlian RM65 untuk seumur hidup dan anda bakal menikmati pelbagai keistimewaan apabila berdaftar sebagai ahli ♛❋


♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk boleh hubungi nira ♛❋

FB: https://www.facebook.com/aniramustapha

Call/Text/Whatsapp : 0199582426/0129827229
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh
♛❋ Dapatkan konsultasi PERCUMA & TIPS EKLUKSIF dengan setiap pembelian produk khas untuk anda! ♛❋

Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016