Saturday, 24 May 2014

Shaklee Bachok : Dah jatuh cinta dengan Chewable Vita-C Plus!

Assalamualaikum dan Salam Sayang

Preggy kali nih alhamdulillah dah kurang alahan berbanding preggy anak sulung haritu. Cuma pahit-pahit mulut tu biasala kan. Sebelum ni,kalau pahit mulut nira akan beli asam dan makan untuk menghilangkan loya tekak. Tapi sekarang dah tak makan asam tetapi gantikan dengan Chewable Vita-C Plus. Kalau 1 biji memang tak cukup, sebab rasanya yang sangat sedap. Nak-nak time nak kunyah tu part akhir. Ummphhhh,memang bestlah. 


Jom ketahui serba sedikit kebaikan Chewable Vita-C Plus ni :
  • Meningkatkan penyerapan zat besi dari sumber bukan daging
  • Untuk kesihatan tulang,gigi,gusi,serta struktur am tubuh badan
  • Sesuai untuk kanak-kanak atau dewasa yang sukar menelan tablet
  • Membantu mengekalkan pertahanan semulajadi tubuh badan 
  • Rasa sitrus yang hebat 
nak tahu lebih lanjut? Haaa,boleh  Klik Di Sini

Seperti biasa,jika berminat nak try jangan lupa calling-calling nira ya !


Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang !
Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016