Monday, 12 May 2014

Set Vitamin Untuk Kecantikan Kulit

shaklee bachok


Adakah anda telah penat mencuba pelbagai jenis produk skin care untuk mendapatkan kulit wajah idaman?Mungkin anda perlu mencuba merawat kulit wajah daripada dalaman terlebih dahulu. Set kecantikan di atas merupakan full package untuk set kecantikan tetapi anda boleh mix and match mengikut kesesuaian dan bajet anda sendiri. Mari kita lihat bagaimana Set Kecantikan ini boleh membantu.

Vita-C merupakan vitamin wajib untuk kecantikan kulit kerana ia membantu merangsang pembentukan kolagen yang bertanggungjawab mengekalkan kegebuan dan kelembapan kulit. Selain itu,ia juga merupakan antioksidan yang kuat bagi melindungi kulit dari kesan pencemaran,Sinar UV dan diet yang tidak sihat. Vita-C juga membantu memudarkan parut jerawat,jeragat,mengurangkan kesan sunburn,mencerahkan kulit dan menghalang pigmentasi.

B-Complex juga vitamin wajib untuk kecantikan kulit. Setiap jenis B dalam B-Complex mempunyai peranan tersendiri. Dan perlu diketahui keistimewaan B-Complex Shaklee adalah terdiri daripada 8 jenis vitamin B lengkap yang diperlukan oleh badan. Kesemua 8 jenis Vitamin B ini perlu diambil serentak. Selain itu,B-Complex Shaklee merupakan vitamin anti-stress di mana jika anda stress boleh menyebabkan timbulnya jerawat pada bahagian muka. B-Complex terkenal dengan fungsinya yang mampu mencegah jerawat dan menggalakkan kesihatan kulit secara menyeluruh.

Vita-Lea pula mengandungi vitamin yang lengkap. Anda perlu tahu,kunci utama untuk kulit sihat adalah diet yang seimbang yang memenuhi semua keperluan vitamin untuk tubuh. Antara vitamin yang penting untuk kulit adalah Vitamin A,D,K dan zinc dan kesemua vitamin ini boleh diperolehi daripada Vita-Lea.

Vita-E Complex pula terkenal sebagai vitamin anti-aging. Ia mampu mengurangkan kesan kedutan pada wajah,meningkatkan kegebuan,kelembapan dan berupaya mencegah penyakit kulit kerana ia merupakan antioksidan yang mampu melawan radikal bebas yang menyebabkan kerosakan kulit.

GLA Complex membantu memperbetulakan hormon wanita. Hormon yang tidak stabil boleh menyebabkan masalah kepada kulit wajah. Ia juga mampu menyebababkan eczema.

CarotoMax adalah supplemen antioksidaan sitimewa keluaran Shaklee. Ia dapat menggalakkan kesihatan kulit dan meredakan penyakit kulit seperti ulser kulit,scabis dan acne. Selain itu,ia turut menjaga kecantikan mata yang merupakan antara tarikan penting selain kulit. Mata yang bersinar,tiada eyebag dan kesan hitam di bawah mata akan melengkapkan kecantikan anda.

ESP sejenis minuman protein yang bagus untuk memperbaiki sel-sel kulit. Tisu kulit yang rosak boleh menyebabkan kesan parut dan pigmentasi. ESP membantu menggantikan tisu yang rosak itu dengan yang baru.

Seperti biasa,jika anda berminat untuk mencuba boleh terus hubungi nira dan nira akan suggestkan mengikut kesesuaian serta bajet anda.** These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases **

♛❋ Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) 20%,anda boleh mendaftar sebagai ahli shaklee. Keahlian RM65 untuk seumur hidup dan anda bakal menikmati pelbagai keistimewaan apabila berdaftar sebagai ahli ♛❋


♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk boleh hubungi nira ♛❋

FB: https://www.facebook.com/aniramustapha

Call/Text/Whatsapp : 0199582426/0129827229
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh
♛❋ Dapatkan konsultasi PERCUMA & TIPS EKLUKSIF dengan setiap pembelian produk khas untuk anda! ♛❋

0 comments: