Tuesday, 20 May 2014

Ostematrix untuk ibu mengandung kekal aktif

Assalamualaikum..

Entri kali ni nira nak share kebaikan Ostematrix untuk ibu mengandung kekal aktif dan ini adalah pengalaman nira sendiri ketika ini yang sedang mengandungkan anak kedua.

Tidur Lebih Lena

Kalau ketika kehamilan,nira memang jenis sukar nak tidur. Myb disebabkan keadaan badan yang kurang selesa,cramp kaki yang berterusan,dan kadang-kadang bila cramp tu rasa nak nangis je.(eh,manjanya),tambah lagi yang perut sedang membesar. Pusing kanan tak boleh tidur,pusing kiri pun tak boleh tidur. Dengan sakit pinggang dan macam-macam lagilah sepanjang kehamilan ni. Tetapi alhamdulillah,sejak mengambil Ostematrix tidur lebih lena walau dapat tidur sekejap. Yang paling best,bangun pagi tu rasa cergas je dan tidak cepat rasa penat.

Tiada Masalah Sembelit

Biasa kita mendengar ibu berpantang akan mengalami sembelit. Tetapi anda harus juga tahu bahawa ibu hamil pun boleh mengalami masalah sembelit ni. Nak-nak perut yang semakin membesar di mana ia menekan bahagian usus kami-kami ni. Kandungan Ostematrix Shaklee ini pula memberi efek melembutkan najis,jadi mudah lah untuk membuang dengan baiknya. Hehehehee

Okay,cukup dulu untuk dua kebaikan yang nira perolehi sepanjang mengambil Ostematrix Shaklee ni. InsyaAllah kebaikan yang lain akan dikongsi untuk next entri. Tetapi kalau nak tahu lebih lanjut kebaikan Ostematrix Shaklee boleh Klik Di Sini


Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang !
Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu

Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016