Saturday, 3 May 2014

Meal Shake makanan segera yang sihat untuk Naufal

Last Year Promosi Meal Shake bulan 6 2013. Haaa,bulan 5 ni pulak ada promosi BUY 6 FREE 1. Memang rugi kalau tak beli time promosi ni..sebab ia menjadi pilihan mommy-mommy untuk anak mereka. Kalau sorang minum Meal Shake tahan 2-3 bulan. tapi kalau anda 3-4 orang dan tidak termasuk mak ayah lagi minum. So,rebut peluang beli 1 set (6 tin) sebab jangka hayat..hah? jangka hayat? hahhaa,tarikh expired dia lama,bukan sekejap.

Yang paling best Meal Shake ni bukan sahaja kaya dengan protein dan kalsium,tetapi juga kaya dengan vitamin penting yang terdapat dalam per saving Meal Shake..Vitamin A,Vitamin B12,B6,Thianim,Riboflavin,Asid Folic Vitamin C,Vitamin E,Bioton,Vitamin D,Niacin dan juga mineral-mineral penting kalsium,iodin,besi,fosforus,magnesium,selenium,chromium,molybdenum,zinc..Meal Shake ShakleeSaya memilih Meal Shake untuk anak kesayangan sebab ia sejenis makanan segera yang sedap dan berkhasiat. Maksud "segera" disini ianya mudah diserap oleh badan dari kanak-kanak hingga ke dewasa. Bagi saya harganya mampu milik kerana ia juga tahan lama.


Rita pun bagi anak-anak minum Meal Shake ShakleeBagaimana pula dengan anda? Jom order sementara stok masih ada. Sebab Meal Shake Shaklee juga menjadi buruan mommy-mommy di seluruh Malaysia dan juga Sabah Sarawak.
** These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases **

♛❋ Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) 20%,anda boleh mendaftar sebagai ahli shaklee. Keahlian RM65 untuk seumur hidup dan anda bakal menikmati pelbagai keistimewaan apabila berdaftar sebagai ahli ♛❋


♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk boleh hubungi nira ♛❋

FB: https://www.facebook.com/aniramustapha

Call/Text/Whatsapp : 0199582426/0129827229
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh
♛❋ Dapatkan konsultasi PERCUMA & TIPS EKLUKSIF dengan setiap pembelian produk khas untuk anda! ♛❋

0 comments: