Wednesday, 28 May 2014

Masalah Period Tidak Teratur Boleh di atasi dengan GLA Complex

Assalamualaikum dan Salam Sayang

Masalah period tidak teratur boleh terjadi kepada sesiapa sahaja (ofkos kepada golongan wanita sahaja). Keadaan ini biasa terjadi kerana hormon yang tidak stabil dalam tubuh mereka. Teringat masa form 2,nira ada sorang kawan yang period tidak teratur. Menurut ceritanya,kadang2 4-5 bulan sekali belum tentu datang dan dia terpaksa bergantung kepada ubat yang dibekalkan oleh doktor kepadanya. Kalau boleh tak nak lah kan bergantung kepada ubat. Sebab ubat bukan elok sangat untuk kita. Ni cerita kawan. Now,nira nak share cerita nira pulak pasal period tidak teratur nih. harap sudi baca lah ya..


Lepas bersalin haritu,nira ambil pil perancang yang dibekalkan oleh klinik kerajaan. Masa mula-mula ambil tu period okay (mas tu ambil noriday). Lepas baby umur 2 bulan nira kena tukar kepada pil (dah lupa namanya). Start daripada ambil pil yang kedua tu,period mula tidak teratur. Sekali datang sehingga 10-12 hari. Lepas tu clear dan nira pun solat. Aiiih,dapat solat 2-3 hari,period datang pulak! Tensionnnnn tak yah cakaplah,dahlah nak ganti puasa tak boleh. Stresss!! Grhhhh. Masalah ni berlarutan beberapa bulan sebhingga nira cerita kepada kak Sue a.k.a mummy shaklee nira,so dia suggestkan nira ambil GLA COMPLEX SHAKLEE. Nira pun terus order dan ambil secara konsisten. Tidak sampai habis sebotol period dah okay. Bukan tu je,bila period okay,nira cek upt +. Alhamdulillah...Syukur kepadaNYA.


Jom baca pertikan ni yang nira ambil daripada majalah RAPI






Kita baca pula testimoni daripada kawan nira di mana periodnya 2-3 bulan datang sekali. Tetapi sekarng tiap-tiap bulan dah datang.


Jika anda juga mempunyai masalah period tidak stabil,boleh try GLA Complex. InsyaAllah boleh mmebantu. Nak2 kepada mereka yang inginkan cahaya mata,boleh ambil GLA Complex dan set 
kesuburan yang lain.


seperti biasa jika anda ingin produk ini boleh hubungi nira ya!


Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang !
Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu



Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016