Wednesday, 28 May 2014

Man Jadda Wa Jada

Assalamualaikum dan Salam Sayang

Pepatah Arab ada mengatakan "Man Jadda Wa Jada" barangsiapa yang BERSUNGGUH-SUNGGUH,PASTI AKAN BERJAYA!! Ini lah pepatah yang nira pegang dalam melakukan apa jua kerja yang dilakukan. Nira inginkan kejayaan bukan sahaja di dunia tetapi di akhirat.

Pagi ni nira nak kongsi kegembiraan nenek shaklee nira iaitu kak Azah di mana usahanya selama ini membuahkan hasil. Kak Azah mendapat 6 awards daripada Shaklee dan dapat penginapan percuma 3 hari 2 malam di Hotel 5 Bintang. Hello ! Mestilah bangga kan sebab FREE tuuuuu,bukan kena bayar seposen pun nak menginap di HOtel 5 Bintang tu. Semua di tanggung beres oleh Shaklee. Wow ! t menjadi Sangat menjadi inspirasi kepada nira untuk berusah bersungguh-sungguh. Tahun depan mesti hakuuuu pulak yang tidur kat hotel tu (^______^)

 ** family nendakuuu**muda kan dah jadi nenek..

Mesti korang akan cakap boleh caya ke buat Shaklee akan dapat awards macam tu sekali. Macammmm propa je kan sebab takde bukti pun. 

Haaaa,meh nak tunjuk bukti kat korang di luar sana yang masih ragu-ragu dengan bisness Shaklee yang memang tengah ngetop nih!

Layan gambar je dulu yaaa..

 ** Nah baca sendiri,nak percaya ke idak terpulang pada korang ** dah buat X-Large punya dah tu ^_^



Best kan join Shaklee? Ni baru dapat awards,belum lagi dapat pergi melancong dan umrah! Memang super duper best buat bisness nih. Next year turn hakuu pulak.. **ngehngehngehhhh** 
Jangan bagi penampor ya sebab angan-angan tu penting. Penting untuk membantu mengerakkan diri yang sedikit malas ni menuju kejayaan (mohon semua doakan nira ya!)

Jom siapa nak join Shaklee boleh register sekarang. Nira akan guide anda semua! Yang penting anda seorang yang rajin,tidak mudah putus asa,positif,tidak lemah semangat dan sebagainya. Berjumpa kita di puncak kejayaan !! 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang !
Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu

Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016