Monday, 12 May 2014

Kebaikan Mighty 3 Gems untuk anda kekal cergas walaupun berpuasa

Ramadhan bakal tiba dan kita patut raikan dengan persediaan yang secukupnya. Anda perlu ambil tahu tentang Mighty 3 gems Shaklee. Set ini adalah stau set khas yang disarankan kepada golongan tertentu untuk mengambilnya ketika menjalani ibadah puasa ketika Ramadhan. Antaranya ialah ibu yang menyusukan anak,ibu yang mengandung,individu yang bekerja berat,individu yang mudah letih berpuasa dan sebaginya. Walaupun ada kelonggaran buat ibu hamil dan menyusu,alangkah baiknya jika kita berpuasa penuh ketika Ramadhan. Baru bersemangat nak raya. Hehehhee.Umumnya,produk ini terdiri daripada 3 asas utama iaitu untuk membekalkan vitamin,tenaga,zat galian,dan mengekalkan bendalir badan. Tiga produk asas ialah Meal Shake (french vanilla),ESP (vanilla) dan Performance Drink (oren). Kesemuannya berfungsi untuk membekalkan nutrien dan keperluan seharian tubuh agar terus kekal bertenaga sepanjang hari.

Sekiranya anda biasa mengalami situasi seperti tidak bersarapan,tidak sempat untuk bersahur anda disarankan mengambil Mighty 3 gems untuk membantu memberikan tenaga kepada anda sepanjang hari. Kerana dalam set ini dapat memberikan tenaga dan nutrien yang mencukupi kepada diri anda.

Jika anda juga berbuka dengan set ini,tersangat bagus sebab tenaga anda akan kekal cergas dan dapat solat maghrib,isyak,tarawwih dan bertaddarus dengan sempurna. InsyaAllah. Manakala bagi ibu menyusu,ia membantu ibu berpuasa sambil menyusukan anak. Begitu juga dengan ibu mengandung.

Testimoni Pengguna draipada group secret kami  :

** These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases **

♛❋ Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) 20%,anda boleh mendaftar sebagai ahli shaklee. Keahlian RM65 untuk seumur hidup dan anda bakal menikmati pelbagai keistimewaan apabila berdaftar sebagai ahli ♛❋


♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk boleh hubungi nira ♛❋

FB: https://www.facebook.com/aniramustapha

Call/Text/Whatsapp : 0199582426/0129827229
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh
♛❋ Dapatkan konsultasi PERCUMA & TIPS EKLUKSIF dengan setiap pembelian produk khas untuk anda! ♛❋0 comments: