Tuesday, 27 May 2014

B Complex Shaklee dan Ostematrix Shaklee pengubat Migrain Saya

Assalamualaikum dan Salam Sayang

 Migrain? Nira percaya ramai di luar sana yang mengalami masalah ini dan ada di antara mereka hanya membiarkan migrain menyerang mereka. Sebelum mengetahui cara yang terbaik untuk mengatasi masalah migrain,meh nira jelaskan dulu apa maksud migrain nih. (macam berbelit je ayat kan..hahhaa..abaikan je ya..

Apa itu Migrain? 

Migrain dipercayai berkaitan dengan sistem saraf yang melibatkan bahan kimia di otak,saluran darah dan saraf di otak. Secara umumnya,migrain juga berkait rapat dengan penyakit warisan a.k.a keturunan kerana ia berkait rapat dengan sistem saraf. Biasanya apabila kita pergi klinik,doktor akan membekalkan ubat menahan skait untuk merawat migrain. Namun,tidak semua orang suka menelan ubat dan mereka lebih suka cara semulajadi seperti rawatan akupuntur,teknik urutan dan sebaginya. 

 

Itu cara mereka-mereka di luar sana. Kali ni nira nak share cara nira mengatasi masalah migrain pulak. 

Kalau dulu bila migrain memang nira akan ambil 2 biji panadol dan rehat sekejap. Lepas rehat tu,badan rasa segar sikit tetapi umum tahu bahawa panadol tidak berapa elok untuk di ambil dan dijadikan teman rapat ketika sakit. 

Nak-nak time preggy,kalau migrain memang payah sesangat sebab orang preggy tidak boleh ambil sebarangan ubat tanpa nasihat daripada doktor. Bila migrain mesti nira akan suruh hubby letak minyak angin dan tolong picitkan. Memag lega tapi tak bertahan lama. Kejap je, Then migrain tu menyerang kembali. Tetapi sekarang,bila dah kenal dengan produk Shaklee,nira ambil 2 biji B Complex dan 4 biji ostematrix Shaklee sebelum tidur untuk merawat migrain. Ternyata tidur lebih lena dan bangun keesokan paginya migrain totally hilang!

Jika anda juga mengalami migrain yang teruk,jom bertukar kepada sesuatu yang semulajadi. Elakkan mengambil panadol kerana kesan jangka panjang yang tidak berapa elok untuk kesihatan.
Jemput mengetahui lebih lanjut mengenai migrain sila Klik Di Sini .

Seperti biasa jika anda ingin mendapatkan produk ini,boleh order melalui nira dan penghantaran ke Seluruh Malaysia, termasuk Sabah,Sarawak dan Brunei.

 
Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang !
Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu


Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016