Saturday, 24 May 2014

Meal Shakes Shaklee

Assalamualaikum semua..

Hari ni nira nak sharing tentang Meal Shakes Shaklee dan kesan yang dapat nira lihat pada anak teruna berumur 2 tahun 10 hari.

Sebelum terlupa nak war-warkan kepada semua PROMOSI MEAL SHAKES buy 6 FREE 1 masih lagi berlangsung dan bakal berakhir beberapa hari sahaja lagi. So,jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan promosi terhebat ni ya!



Apa yang nira dapat lihat kesan yang diperolehi kepada Adam Naufal adalah dia sekarang suka makan. Jika dulu dia hanya minum susu,tapi sejak nira bagi Meal Shakes kejap-kejap mintak nasi. Sebagi ibu mestilah happy sebab bila anak makan banyak,berat pun akan bertambah dan dia pun akan makin cergas. Dah sah-sah sebelum ni memang hyperaktif! Jiran pun tegur,apa yang nira bagi pada anak. Jawapan nira hanya Meal Shakes Shaklee. Alhamdulillah produk ni serasi dengan naufal.

Selain tu yang dapat nira lihat adalah dia kurang deman. Biasanya naufal akan deman 2-3 bulan sekali. Bila dia deman confirm akan bawak pergi klinik. Sampai dah banyak ubat yang doktor bagi ada dalam peti. Bila anak sihat,kita sebagai ibu bapa nak pergi kerja pun hati akan senang. Tetapi jika anak sakit,nak buat kerja pun tak menentu sebab asyik fikirkan anak je.

Sekiranya anak anda kerap deman,memilih makanan,ekzema,dan lain-lain boleh cuba bagi Meal Shakes Shaklee. Lagipun satu canister memang jimat berbulan. Untuk kelebihan lain boleh Klik Di Sini

Seperti biasa,jika berminat dengan produk ni boleh hunbungi nira ya !

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang !
Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016