Friday, 18 April 2014

Vitamin Untuk Warga Emas

Entri kali ini nira ingin kongsikan Vitamin Untuk Warga Emas atau golongan veteran. Hal ini kerana ada customer yang bertanya kepada nira berkaitan vitamin yang sesuai di ambil oleh golongan ini tetapi sukar yang menelan pil.

Sebenarnya Shaklee ada alternatif lain iaitu menyediakan Vivix Shaklee kepada golongan yang sukar menelan pil. Kebiasaan golongan ini sukar menelan pil kerana faktor usia mereka. Memandangkan produk shaklee ini kebanyakannya saiz yang besar untuk golongan ini,maka nira akan mengesyorkan Vivix Shaklee sebagai vitamin terbaik yang boleh di ambil secara rutin setiap hari.

Vivix adalah sejenis minuman yang boleh membaikpulih semula sel-sel kita.

Mari kita lihat bagaimana Vivix boleh membantu.

Vivix bertindak dengan empat cara seperti berikut :

  • Mempertahankan sel
  • Memberi tenaga kepada sel
  • Memperbaiki sel
  • Mempertingkatkan prestasi sel
shaklee bachok

Vivix adalah pilih yang bagus untuk kesihatan ibu bapa serta warga emas yang di sayangi.

Vivix ini mengandungi campuran unik botani Polyganum Cuspidatum,Anggur Muscadine,Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan Polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Pendek kata,kandungan Vivix berfungsi sebagai anti penuaan,membantu badan kita melawan penyakit,merangsang pertumbuhan sel-sel baru dan anti oksidan.

Ianya sangat sesuai di ambil oleh warga emas kerana hanya memasukkan 1 sudu vivix dan campur ke dalam air atau boleh di ambil begitu saja.Dapatkan Vivix hari ini untuk warga emas kesayangan anda !
** These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases **
♛❋ Untuk keterangan lanjut tentang produk shaklee atau ingin menjana pendapatan dengan Shaklee boleh hubungi saya ♛❋Call/Text/Whatsapp : 0199582426/0129827229
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

Salam Sayang, Ummi Naufal =)

0 comments: