Tuesday, 22 April 2014

Khasiat Omega Guard Shaklee Untuk Ibu Mengandung

ibu mengandung


Omega Guard Shaklee merupakan minyak ikan terbaik didunia. Omega Guard Shaklee atau Omega-3 ialah minyak ikan yang mengandungi asid lemak 3. Ia mengandungi DHA,EPA,ALA dan banyak lagi lemak omega-3 semulajadi. Omega tidak dapat dihasilkan oleh badan,oleh itu pengambilan omega dalam diet harian sangat perlu bagi ibu hamil. Omega Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega-3 EPA dan DHA.Antara Khasiat Omega Guard Untuk Ibu Hamil ialah :

  • Membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin
  • Membantu perkembangan memori janin
  • Omega Guard juga membantu mengawal berat badan ibu secara semulajadi
  • Ibu yang mengamalkan Omega Guard juga akan mendapati sistem imun tubuh bertambah baik,dan ibu-ibu ini jarang dijangkiti penyakit,deman dan selsema.
  • DHA yang terkandung dalam Omega Guard Shaklee merupakan nutrien utama untuk otak,sistem saraf dan retina jantina
  • Ia juga membantu ibu mengawal tahap kolestrol dalam badan ibu
Begitu banyak kelebihan Omega Guard Shaklee untuk ibu hamil,memang sangat berbaloi. Lebih-lebih lagi jika anda impikan bakal melahirkan anak yang pintar. Omega Guard Shaklee boleh diamalkan apabila anda sudah memasuki trimester kedua. Sebotol Omega Guard Shaklee tahan sehingga 3 bulan !

Setelah ibu mengetahui kebaikan Omega Guard Shaklee,jangan abaikan supplement ini yea. Untuk diri dan anak yang bakal anda lahirkan. Jika berminat dengan produk ini,boleh hubungi saya :
** These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases **
♛❋ Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) 20%,anda boleh mendaftar sebagai ahli shaklee. Keahlian RM65 untuk seumur hidup dan anda bakal menikmati pelbagai keistimewaan apabila berdaftar sebagai ahli ♛❋♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk boleh hubungi nira ♛❋

FB: https://www.facebook.com/aniramustapha

Call/Text/Whatsapp : 0199582426/0129827229
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

♛❋ Dapatkan konsultasi PERCUMA & TIPS EKLUKSIF dengan setiap pembelian produk khas untuk anda! ♛❋

0 comments: