Saturday, 26 April 2014

Kebaikan Nutriferon jika ingin melancongApa itu Nutriferon? Ringkasnya,ia supplement yang berfungsi sebagai penggalak kepada sistem imun tubuh. Bagus untuk bina imuniti,pesakit resdung,asma dan lain-lain. Jadi,sekiranya deman atau jatuh sakit semasa melancong atau apa-apa boleh ambil nutriferon. Tak perlu susah-susah nak makan panadol.

Kenapa Nutriferon menjadi pilihan utama bila deman? Kenapa tak ambil panadol? Haaaa,nira sharing kenapa di bawah ini ya. Selamat membaca (^_____^)


  1. Terbukti daripada empat kajian klinikal pada manusia- Campuran fitonutrien yang berkesan dan selamat ini memberi sokongan imun tepat pada peringkat sel. Kajian menunjukkan khasiat kesihatan yang luar biasa dan perlindungan imun yang diperolehi daripada campuran khas empat tumbuhan di dalam Nutriferon.
  2. Meningkatkan paras interferon semulajadi- *Para saintis dan komuniti perubatan telah mengenalpasti interferon sebagai sesuatu yang amat penting bagi fungsi imun yang sihat. Nutriferon merupakan satu-satunya pemakanan tambahan di U.S yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambahkan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi*.
  3. Dicipta oleh individu yang menemui interferon- Ahli imunologi yang terkenal di dunia Dr. Yasuhiko Kojima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di University Tokyo.
  4. Rumusan berpaten yang ekluksif- Nutriferon tidak dapat dijumpai di mana-mana kedai. Ia hanya boleh didapati melalui Shaklee. Rumusan berpaten nutriferon yang unik adalah ekluksif kepada Shaklee. Ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan,ketulenan,keberkesanan dan prestasi.
  5. 40 tahun kajian- Setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi,Dr. Yasuhiko Kojima telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi di dalam badan. Menurut kajian terbaru,Nutriferon telah berjaya membuktikan kesan positif terhadap serangan sel-sel semulajadi.
Okey. dah tahu kenapa ianya menjadi pilihan orang ramai berbanding ambil panadol? Kalau nak cuba,boleh hubungi nira ya..** These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases **
♛❋ Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) 20%,anda boleh mendaftar sebagai ahli shaklee. Keahlian RM65 untuk seumur hidup dan anda bakal menikmati pelbagai keistimewaan apabila berdaftar sebagai ahli ♛❋♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk boleh hubungi nira ♛❋

FB: https://www.facebook.com/aniramustapha

Call/Text/Whatsapp : 0199582426/0129827229
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

♛❋ Dapatkan konsultasi PERCUMA & TIPS EKLUKSIF dengan setiap pembelian produk khas untuk anda! ♛❋
0 comments: