Tuesday, 1 April 2014

Cinch Energy Tea Mix Shaklee : Bukan Sekadar Untuk Diet

Mula-mula try minum Cinch Energy Tea Mix Shaklee memang best. Rasanya berbeza dengan tea biasa dan paling best bila di letak ais. Tapi  tidaklah selalu sebab ais tak elok sangat untuk wanita nak-nak yang dah berkahwin. Time rasa nak minum ais je akan letak,kalau tak memang minum macam tu je.

Ramai beranggapan Cinch Energy Tea Mix Shaklee hanya untuk kuruskan badan tapi ianya juga membnatu mengurangkan masalah keletihan ketika bekerja atau perjalanan jauh supaya tidak mengantuk.



Mengapa ia bagus untuk orang berdiet?

Kalau perasan orang berdiet ni makanannya berkurang dan boleh menyebabkan mereka keletihan dan hilang bersemangat untuk bekerja. Nak-nak bila lepas waktu lunch,masa keluar makan kita panas,lepas tu bila sambung kerja mulalah mata layu,emngantuk sebab sejuk berkeadaan aircond. Mood juga entah ke mana,kerja tidak dapat disiapkan dengan baik.

Tapi jangan salah faham pula,cinch energy tea mix bukan teh yang detox yang buat kita cirit-birit tau,ianya cuma teh biasa namun formulanya supaya kita kekal bertenaga.

So bagi anda yang bekerja dan biasa berada dalam keadaan aircond,bagus cuba amalkan ini. Percayalah tak rugi pun untuk kesihatan dan membantu kita kekal bertenaga sepanjang hari di samping membantu mood yang baik semasa kerja. Bila bertenaga,mood pun bagus,kerja juga dapat dilaksnakan dengan baik.


** These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases **



♛❋ Untuk keterangan lanjut tentang produk shaklee atau ingin menjana pendapatan dengan Shaklee boleh hubungi saya ♛❋



Call/Text/Whatsapp : 0199582426/0129827229
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

Salam Sayang, Ummi Naufal =)

Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016