Friday, 11 April 2014

Cergas dengan set berpantang Shaklee

Rata-rata mommy yang mengambil set berpantang shaklee sudah merasai sendiri kecergasan dalam berpantang. Badan sudah tidak lemau,penat je bila mengambil set berpantang dari produk shaklee.

shaklee bachok


Apa yang ada dalam Set Berpantang Shaklee?

Vitalea

Memandangkan mommy-mommy kehilangan banyak darah sewaktu melahirkan maka mommy-mommy perlulah memastikan pengambilan makanan yang seimbang dana berkhasiat agar dapat menggantikan darah yang banyak hilang ketika proses kelahiran bayi. Zat besi sangat penting dalam pembentukan sel darah merah. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan mommy kelihatan pucat,letih,lesu dan tidak bermaya. Bagi ibu yang mempunyai niat untuk menyusukan anak perlulah memastikan pengambilan zat besi dititikberatkan agar pertumbuhan dan pembesaran bayi mereka dalam keadaan baik.

B-Complex

Ia juga dalam penghasilan sel darah merah di samping ia membantu menstabilkan hormon. Kekurang B Complex boleh menyebabkan ibu yang di dalam pantang mengalami gangguan emosi atau lebih dikenali sebagai meroyan. B-Complex sangat penting membantu kita menjadi bertenaga dan emosi turut seimbang.

Zinc Complex

Ianya adalah galian yang sangat penting dalam membantu proses pemulihan luka. Ikan haruan antara makanan yang kaya dengan zinc. Pengambilan zinc bagi ibu yang menyusu turut memberi kesan pada bayi di mana ia membantu anak yang disusukan membesar dengan baik dan mengikut graf perkembangan bayi.

Selain itu,mommy-mommy juga di galakkan mengambil ESP untuk kecergasan dan pemulihan regangan pada perut ketika mengandung. Selain itu,ESP juga membantu menghasilkan susu ibu yang pekat serta berkhasiat dan Ostematrix untuk menambah kalsium dalam badan mommy yang telah banyak hilang semasa mengandung dan melahirkan bayi sebagai nilai tambah set ini. Bukan sahaja mommy,anak juga sihat dan ceria !
** These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases **♛❋ Untuk keterangan lanjut tentang produk shaklee atau ingin menjana pendapatan dengan Shaklee boleh hubungi saya ♛❋Call/Text/Whatsapp : 0199582426/0129827229
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

Salam Sayang, Ummi Naufal =)


0 comments: