Wednesday, 30 April 2014

Carotomax : Vitamin untuk mata dan kanser

Entri kali ini nira nak share tentang vitamin untuk mata dan kanser. Check it out ! (^_____^)


Perlindungan sel-sel dari dalam*
Setiap hari sel-sel di dalam badan anda akan diserang oleh berjuta-juta radikal bebas yang boleh menyebabkan kerosakan DNA.Apakah yang boleh membantu? Jawapannya ialah Anti Oksida.  Anti oksida merupakan nutrisi yang boleh melindungi sel-sel ini daripada radikal bebas,meningkatkan kesihatan sel secara menyeluruh dan menyediakan perlindungan untuk menentang kerosakan sel-sel.

Perlindungan menyeluruh dan berkesan
Perlindungan anti oksida dapat ditingkatkan dengan pengambilan CaratoMax Shaklee. Shaklee mengambil perlindungan anti oksida yang terdapat pada buah-buahan,sayur-syuran,dan tanaman lain melalui cara pengasingan,penyaluran dan pembentukan karotin secara semulajadi.
*CaratoMax menyalurkan lima daripada karotenoid penting yang dipilih daripada gabungan fitokimia. Anda tidak akan mendapat perlindungan gabungan ini daripada sumber makanan sahaja.

5 Jenis karotenoid yang paling berkhasiat


  • Purata pengambilan karotenoid ,lutein,lycopena dan beta-karotena adalah 8 mg setiap hari manakala CaratoMax pula dapat membekalkan lebih 13mg daripada karotenoid yang paling berkhasiat.
  • Membantu mengekalkan kesihatan badan secara umumnya dalam jangkamasa panjang serta kesihatan mata,jantung,kulit,paru-paru,prostat dan serviks secara khasnya.
  • Menguatkan sistem imun.*
  • Biasanya disimpan dalam organ-organ tubuh kerana ia turut bersifat larut dalam lemak.
  • Mngandungi ekstrak yang unik daripada tomato,ekstrak biji benih anggur,ekstrak brokoli bertunas,minyak jagung,minyak palma dan marigold. Dalam CaratoMax mengandungi karotenoid menyamai dengan


** These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases **
♛❋ Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) 20%,anda boleh mendaftar sebagai ahli shaklee. Keahlian RM65 untuk seumur hidup dan anda bakal menikmati pelbagai keistimewaan apabila berdaftar sebagai ahli ♛❋♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk boleh hubungi nira ♛❋

FB: https://www.facebook.com/aniramustapha

Call/Text/Whatsapp : 0199582426/0129827229
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

♛❋ Dapatkan konsultasi PERCUMA & TIPS EKLUKSIF dengan setiap pembelian produk khas untuk anda! ♛❋0 comments: