Tuesday, 22 April 2014

Cara selamat dan berkesan turunkan kolestrol dalam darah

Apa cara selamat dan berkesan turunkan kolestrol dalam darah??
Kolestrol tinggi dalam darah adalah petanda awal ke arah serangan jantung. Anda mungkin berisiko untuk mati mengejut atau sudden death akibat serangan jantung secara tiba-tiba.

Walau pada awalnya kolestrol penting untuk badan untuk melakukan aktivti-aktviti metabolisma badan, membantu membentuk dinding sel, sebagai bahan dasar dari pembentukan hormon-hormon steroid dan sebagai sumber energi bagi tubunamun ianya bertukar sebagai pembunuh jika kadar menjadi terlalu tinggi. Serangan jantung akan terjadi apabila terdapat lambakan plak pada pembuluh darah menyebabkan pengaliran darah akan tersumbat dan oksigen tidak dapat dibekalkan ke seluruh badan dengan baik.

Bagaimana Produk Shaklee Boleh Membantu?

shaklee bachokALFAFA - Fungsi serat yang ada dalam alfafa membantu untuk merendahkan tahap kolestrol dalam badan. kolestrol,lemak dan air berlebihan di dalam badan akan di serap oleh alfafa dan dikeluarkan dari badan melalui sistem pembuangan najis.

OMEGA GUARD - EPA & DHA dalam omega guard menurunkan kadar kolestrol jahat LDL. Omega juga bagus untuk memperbaiki Kesihatan kardiovaskular disamping memelihara tekanan darah dan paras trigeliserida dan kolestrol yang normal.

GARLIC - Selain untuk menguatkan antibodi badan,bawang putih juga telah digunakan sejak turun-temurun untuk menurunkan kadar kolestrol. Bawang Putih mengandungi bahan aktifnya sallyl cysteine,serta suatu komponen thioallyl yang nenpunyai khasiat hipolidemik dan antitrombotik.

Jika anda mempupunyai kolestrol tinggi,jangan tunggu sampai anda terkena serangan jantung.** These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases **
♛❋ Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) 20%,anda boleh mendaftar sebagai ahli shaklee. Keahlian RM65 untuk seumur hidup dan anda bakal menikmati pelbagai keistimewaan apabila berdaftar sebagai ahli ♛❋♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk boleh hubungi nira ♛❋

FB: https://www.facebook.com/aniramustapha

Call/Text/Whatsapp : 0199582426/0129827229
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

♛❋ Dapatkan konsultasi PERCUMA & TIPS EKLUKSIF dengan setiap pembelian produk khas untuk anda! ♛❋


0 comments: