Thursday, 10 April 2014

7 Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

"Bila saya jadi ahli,apa yang akan saya dapat?"

Ramai yang tanya soalan macam ni kepada saya. Jawapan saya adalah "banyakkkkkkk" yang akan anda dapat jika menjadi salah seorang ahli shaklee.

Apa yang menarik sangat bila jadi ahli ?

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee ;

Kelebihan 1 # Harga Ahli

Bila berdaftar sebagai ahli,anda sudah boleh menikmati HARGA AHLI. Itu antara kelebihan ramai orang yang nak sebab dapat menjimatkan wang. Harga ahli dengan harga pasaran banyak beza tau. Antara 20% hingga 25%. Siapa yang taknak kan bila wang banyak yang dapat di jimatkan ? Contoh untuk produk X dalam Shaklee rm475 dalam pasaran,tetapi harga ahli cuma rm380.

(RM475-RM380/RM474 = 20% )

tengok !

Anda dapat jimat rm95..tu baru satu produk. Kalau anda beli 2-5 produk berapa yang anda dapat jimat ? Berbaloikan apabila berdaftar sebagai ahli shaklee?

Kelebihan 2 # Kumpul Point @ UV

Dalam sistem Shaklee,kita istilah kan kumpul point atau Unit Volume (UV). Biasa pergi hypermarket kita suka kumpul point guna kad Bonuslink kan? Bila dah cukup satu level,kita boleh redeem hadiah. Best jika hadiah yang ditawarkan best dan menjadi tidak best bila hadiah tu biasa-biasa sahaja kan? Tapi yang Shaklee memang Best sebab bukan dapat hadiah,tapi dapat Cash Back dari UV yang dikumpul.

Apa itu UV? Shaklee akan masukkan semula duit ke dalam akaun kita,tapi untuk mendapatkan cash back ni,kena membuat pembelian lebih kurang rm450. Nanti shaklee akan bagi dalam rm22.50. Terpulang pada kita nak buat duit tu,nak tambah beli produk untuk bulan seterusnya pun boleh.

Kelebihan 3 # Tidak Perlu Modal Besar

Yuran keahlian cuma rm75 untuk semenanjung,dan rm85 untuk sabah sarawak. Bila sudah berdaftar sebagai ahli,anda akan mendapat starter kita dimana dalam tu ada buku panduan berkaitan produk,bil-bil,resit,panduan tentang shaklee,majalah shaklee dan banyak lagi. Haaa,murah je kan ?

Kelebihan 4 # Tidak Perlu Maintain Point

Setiap bulan ahli shaklee tidak perlu maintain untuk pembelian. Contoh jika bulan ni beli ESP,bulan depan ESP habis dan anda tidak berminat dengan produk lain,so anda tidak beli. Keahlian anda tidak terjejas dan nomber id masih boleh digunakan sehingga akhir hayat anda.

Bukan seperti sesetengah jualan yang perlu maintain pembelian untuk mendapatkan harga ahli. No,No,No, hal ini tidak berlaku dalam Shaklee.

Kelebihan 5 # Tiada Yuran Tahunan

Haaaaa,yang ni anda betul-betul kena percaya,sebab sekali bayar je yuran keahlian anda boleh menikmati harga ahli untuk seumur hidup. Bukan sesetengah produk yang perlu bayar yuran keahlian setiap tahun. Memang berbaloila kan,keluarkan rm75 @ rm85 sahaja untuk menikmati harga super duper hebat itu!

Kelebihan 6 # Harga Lagi Rendah Dari Harga Ahli

Wow !! Yang ni anda betul-betul kena percaya. Dahla dapat HARGA AHLI,dapat LESS lagi setiap bulan. Kenapa ? Sebab setiap bulan akan ada PROMOSI BUY 6 FREE 1,Shaklee akan pilih produk setiap bulan bagi mengadakan promosi ini. Contoh bulan lepas (MARCH) promosi ESP,bulan ni (APRIL) promosi OSTEMATRIX. Best bukan?

Kelebihan 7 # Jana Pendapatan Sehingga 4-5 Angka Sebulan

Yang ni ramai yang tidak percaya,tapi anda harus percaya. Ini benar-benar terjadi dan ada di antara kami yang menjana pendapatan puluh ribu sebulan. Ya,sebulan,bukan setahun ya. Tapi kena serius,bukan goyang kaki je untuk dapat pendapatan macam tu. Konsep Shaklee mudah, ikut syariah dan tidak perlu keluar rumah mencari prospek. Sesuai untuk kaum muslimah. Tidak perlu tinggal rumah untuk mendapatkan pendapatan sampingan. Bukan tu je,Shaklee juga menawarkan Car Bonus dengan Bonus Percutian/Umrah lagi. Ini betul-betul bestkan. Tapi,itu pun ada caranya.

Kalau nak tahu RAHSIA menjana pendapatan macam tu,kena REGISTER bersama saya,kalau register dengan orang lain,tak sama caranya :)






♛❋ Untuk keterangan lanjut tentang produk shaklee atau ingin menjana pendapatan dengan Shaklee boleh hubungi saya ♛❋



Call/Text/Whatsapp : 0199582426/0129827229
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

Salam Sayang, Ummi Naufal =)

Post a Comment