Wednesday, 19 March 2014

Variasikan Cara Bancuhan ESP mu | MARCH Bulan ESP

Memang BEST bulan MARCH 2014.. Sebabbbbb bulan ni merupakan PROMO ESP BUY 6 FREE 1.
So memang ramai yang order dan ambil peluang keemasan ini untuk sign in member secara PERCUMA. Bagaimana tu ? Mudah je,diaorang kongsi dengan kawan-kawan sepejabat beli 6 canister,secara automatik dapat join member FREE. Bukan tu je,bulan depan akan dapat rebate cash..memang BEST dan RUGI kalau sesiapa melepaskan peluang keemasan ini.

Entri kali ni saya akan sharing tentang nak variasikan cara bancuhan ESP.. ye la boring juga nak bancuh cara biasa-biasa je,nak juga ada kelainan sikit kan.. =) Tapi kena INGAT ya, limit sehari 3 SUDU SAHAJA,jangan ambil lebih. Supaya buah pinggang kita tidak terlalu di bebankan untuk memproses protein yang juga kita ambil setiap hari. Juga kena INGAT ESP tak boleh di bancuh dengan air mendidih,nanti hilang protein dalam tu. Hanya bancuh guna air suam-suam kuku je.


RESIPI ESP

1. ESP + Milo

  • 1 sudu besar ESP
  • 2 sudu besar milo
  • Masukkan dalam shaker dan shake kan (best kalau letak ketulan ais,yummyyy)
2. ESP + Meal Shake + Performance Drink
  • 1 sudu besar ESP
  • 1 sudu besar meal shake
  • 1 sudu besar/kecil Performance Drink
  • Shake kan semua ya,bagi sebati..
3. ESP + TWISTER OREN
  • 3/4 gelas twister oren
  • 1 sudu besar ESP
  • 1/4 gelas air kosong
  • Shake dalam shaker,simpan dalam peti ais.. bagi sejuk dan minum ! Auuuuuu,memang kesukaan ramai yang ni..tak percaya ? try buat ;)
4. ESP + fresh milk (yang ni pun kesukaan ramai)
5. ESP + fresh Milk + kurma ( potong kecil-kecil dan blender)
6. ESP + ribena
7. ESP + nesvita 3 in 1
8. ESP + susu anmun
9. ESP + campuran buah-buahan dan blend
10. ESP + Horlicks
11. ESP + sirap bandung
12. ESP + coklat koko + oat
13. ESP + fresh milk + 1 sudu madu + 1 sudu oat
14. ESP + milo/coklat + cusu HL
15. ESP + kurma + oat + madu + air
16. ESP + kurma + kismis + badam + fresh milk (boleh buat milk booster juga)
17. ESP + kurma + nestum + meal shake + susu tepung
18. ESP + kurma + badam + avocado (best bila sejuk)
19. ESP + Nestle Bliss ( diminum sejuk,best)
20. ESP + air suam-suam kuku 

haaaa, banyak kan cara nak variasikan ESP anda. Anda boleh pilih nak try yang mana. ;)

ESP memang menjadi kegemaran saya dan suami,sebab ESP umpama ALL IN ONE PRODUCT. Semua ada dalam 1 canister sahaja. Harga mampu milik dan tahan berbulan-bulan.




** These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases **



♛❋ Untuk keterangan lanjut tentang produk shaklee  ,boleh hubungi saya ♛❋



Call/Text/Whatsapp : 0199582426/0129827229
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

Salam Sayang, Ummi Naufal =)
Post a Comment